TerDELETE Pulak!

Thursday, August 07, 2014


Assalamualaikum!




Andai dapatttt kuundurkan putaran dunia .... 
Ingin ku ubah semula kata-kata dan tingkahlakuku...

Huwaaaaaa! acaner aku boleh careless ni! >.<

Mohon ampun dan maaf pada kengkawan yang mengomen di entri aku di SINI tadi. Tak sengaja jari jemari runcing aku ni boleh tersasar menekan button 'delete' instead of 'publish'. 

Huwaaaaa! T___T

Yang aku ingat mama +Norhasniza Khalid punyer komen dan dua orang rakan lagi yang datang. Dah la aku tak sompek layi nak terjah blog diaorg huhu. 

Maafkan hamba ye teman-teman. Harap korang tak marah atau berkecil hati >.<

Serius rasa cuak giler bila tertekan button delete tu. Inilah first time aku terkena! Huwaaaaaa! 

Hurmm nak wat cam maner ...redho je la :(



You Might Also Like

5 pengomen comel

  1. Standard la tu akak pun sama kadang2 terdelete

    ReplyDelete
  2. Lepas ni kena hati2 sikit kena tengok banyak kali. Hehe

    ReplyDelete
  3. pernah jugak jadi kat farah.. huhuhu.. terkedu depan pc.. nak nangis pun ada.. berharga ooo komen kawan2 semua..=D

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM