ruangiklan
ruangiklan

Thursday, August 07, 2014

TerDELETE Pulak!

  5 comments    
categories: 

Assalamualaikum!




Andai dapatttt kuundurkan putaran dunia .... 
Ingin ku ubah semula kata-kata dan tingkahlakuku...

Huwaaaaaa! acaner aku boleh careless ni! >.<

Mohon ampun dan maaf pada kengkawan yang mengomen di entri aku di SINI tadi. Tak sengaja jari jemari runcing aku ni boleh tersasar menekan button 'delete' instead of 'publish'. 

Huwaaaaa! T___T

Yang aku ingat mama +Norhasniza Khalid punyer komen dan dua orang rakan lagi yang datang. Dah la aku tak sompek layi nak terjah blog diaorg huhu. 

Maafkan hamba ye teman-teman. Harap korang tak marah atau berkecil hati >.<

Serius rasa cuak giler bila tertekan button delete tu. Inilah first time aku terkena! Huwaaaaaa! 

Hurmm nak wat cam maner ...redho je la :(



5 comments:

  1. Standard la tu akak pun sama kadang2 terdelete

    ReplyDelete
  2. Lepas ni kena hati2 sikit kena tengok banyak kali. Hehe

    ReplyDelete
  3. pernah jugak jadi kat farah.. huhuhu.. terkedu depan pc.. nak nangis pun ada.. berharga ooo komen kawan2 semua..=D

    ReplyDelete

Apa kata korang?

Note: only a member of this blog may post a comment.

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.