Dah Lepas Borderline!

Tuesday, December 23, 2014


Assalamualaikum!




Alhamdulillah .... hampir 3 tahun blog kesayanganku ini menapak, akhirnya lepas jugak 'borderline' follower. Bagi aku yang jarang jarang nak buat segmen/kontes ni bukan mudah nak capai target follower 1000 ni hehe. Apatah lagi aku jarang dah nak join kontes/segmen sekarang ni. Bukan tak mo ... tapi trauma aku ngan blogger yang buat GA pastu tak pos hadiah sampai sekarang masih 'menghantui' diri ini. Pastu dia buat dekkkk je kat fb tanpa rasa bersalah ...huhu.

So, biarlah aku cenggini je. Aku lebih senang bercerita dan berkongsi dengan pembaca-pembaca dan rakan-rakan. Nak join kontes pun aku tengok jugak ... kot-kot kalau terkena macam yang lepas naya aku kan. Mungkin juga aku dah terlalu 'tua' kot nak join segmen/kontes ni? haha. Maklumla dulu aku sanggup stay sampai jam 2-3 pagi semata-mata nak follow back tapi sekarang ... anak-anak pun dah pandai tetapkan masa aku berblogging di rumah hehe.

Terima kasih pada yang follow dan support blog Nukilan Kenit ^^

Semalam ada rakan yang bertanya camna nak check samada kita follower yang ke berapa. Aku pun tak tahu la camna nak check hehe. Tapi angka 1001 tu juga nampak menarik kan! Terima kasih Etuza Etuza sudi jadi yang 1001 di blog Nukilan Kenit.

Ikhlas,

Hanim a.k.a Kenit


You Might Also Like

14 pengomen comel

  1. Tahniah anim.. semoga terus success lagi lepas nie.=D

    ReplyDelete
  2. waaa!
    tahniah!
    MG pun xlepas lg borderline ni
    ada setahun lagi nak 3 tahun blog MG ni ..hihi

    ReplyDelete
  3. wow.. good achievement tu akak.. congrats.. hehee

    ReplyDelete
  4. syukur alhamdullilah....blog simple tp friendly...tahniah..

    ReplyDelete
  5. Tahniah sis.. Dah 4 angka dah followernya..

    ReplyDelete
  6. Tahniah dear. Bnyak nye followers heee

    ReplyDelete
  7. Tahniah..dah seribu..saya dulu pun blogging dekat 2 tahun lebih kot baru dapat follower seribu..heheh

    ReplyDelete
  8. tak face up dengan sponsor GA tu ke??? dah tipu orang, buat derk pulak, amboi. Senang-senang dapat follower, tak reti nak terima kasih -_-

    Apa-apa pun tahniah :)

    ReplyDelete
  9. tahniah nukilan kenit,saya tak serik masuk GA walaupun pernah masuk segmen yang tak umumkan pemenang sehingga kini.Dan saya tak serik sebab dah banyak kagi saya memang setakat joint aje.GA tu memang banyak membantu menaikkan blog saya,tetapi dalam masa yang sama, suami saya komen juga.Blog dah seronok baca sebab banyak sangat giveaway.hehe,takpelaa...buat masa ni saya masih perlukan GA untuk terus diketahui akan keujudan saya.

    ReplyDelete
  10. Terbaik...
    Aida da blogging lebih 5 tahun tapi follower skit baru... maklum la blogging pasal anak2 aje kan hi hi hi...

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM