[Review] Abadikan Memori Dengan Samudera Kanvas

Monday, December 22, 2014


Assalamualaikum!




Terharu .... ! Happy ....! Puas hati melihat hasil foto kanvas ni. Ini merupakan pertama kali aku diperkenalkan dengan perkhidmatan cetakan foto kanvas dan ternyata aku kagum melihat hasilnya! 

Kenapa aku memilih gambar ini instead of gambar family bersama suami dan anak-anak? Truly speaking ... aku memang sangat jarang bergambar dengan lelaki yang bagi aku sangat istimewa ni. Siapa lelaki ni? Dialah my superman ..! He is my one and only abah :). And he's the big reason why I am here today :)

Memang satu kebetulan yang terindah bila aku berselfie dengan abah hari tu hehe. Dan bila aku melihat kembali gambar ni  ... sangat menyentuh perasaan! Sebab tu aku tekad mahu mengabadikan wajah kesayanganku ini dalam bentuk yang paling istimewa iaitu foto kanvas. 

Dan, bagi merealisasikan impian ini Samudera Kanvas adalah jawapan yang tepat!




Samudera Kanvas 

Perkhidmatan cetakan gambar oleh Samudera Kanvas menawarkan pakej terbaik pada harga istimewa dan hasilnya pasti mengagumkan anda!

KENAPA ANDA PERLU MEMILIH PHOTO CANVAS DARI KAMI?

✽ Kami guna material yang berkualiti tinggi, bukan Tarpaulin ataupon kualiti banner tau. 
✽ Dapat je boleh terus gantung! Hoorey!
✽ Kanvas kami DIJAMIN KALIS AIR!!!
✽ Kami memberikan Perkhidmatan Asas Editing Gambar secara PERCUMA!!.
CONFIRM PUAS HATI lah!






ANTARA SENARAI HARGA YANG KAMI ADA :

☞ SAIZ 8"x8" ☜
✔ HARGA ASAL : RM89.
✔ HARGA PROMOSI : cuma RM50 SAHAJA!
✔ DISKAUN HAMPIR 50%
✔ Anda JIMAT RM39!!

☞ SAIZ 10"X15" (Saiz A4) ☜
✔ HARGA ASAL : RM150. 
✔ HARGA PROMOSI hanya RM70 SAHAJA!
✔ DISKAUN 60%!!!
✔ Anda JIMAT RM80!!

☞ SAIZ 12R (18"x12") ☜
✔ HARGA ASAL: RM200
✔ HARGA PROMOSI : RM100 SAHAJA!
✔ DISKAUN 50%!!!
✔ Anda JIMAT RM100!!

☞ SAIZ 20"X30" (SEBESAR TV 32INCI) ☜
✔ HARGA ASAL: RM350
✔ HARGA PROMOSI : RM150 SAHAJA!
✔ DISKAUN HAMPIR 70%!!!
✔ Anda JIMAT RM200!!

*** Untuk saiz yang lain boleh Inbox kami dahulu ye, semua ***




Mudah bukan! Macam aku punye ni saiz dia 8"x8", sangat sesuai diletakkan atas meja hiasan atau disangkut di dinding. Samudera Kanvas pilihan terbaik untuk mengabadikan apa jua jenis potret yang korang inginkan. Gambar kahwin, gambar graduasi, gambar dapat anak pertama, gambar famili dan macam-macam lagi!

So, apa tunggu lagi ... tempah foto kanvas korang hari ni dan nikmati diskaun sementara masih ada! Selain pakej foto kanvas, Samudera Kanvas turut menyediakan frame Jawi Khufi.  

Untuk maklumat lanjut tentang Samudera Kanvas, korang boleh terjah :





Instagram : @samuderakanvas
No. Untuk WhatsApp : 014-849 5922


You Might Also Like

7 pengomen comel

  1. cantiknya gambar pengantin tu.Good job dear..banyak keistimewaan produk u.Semoga terus maju dan menjadi hartawan dan dermawan yang berjaya.In syaa ALLAH.

    ReplyDelete
  2. Menarik juga ni. Sebab zaman sekarang ni semua digital je tak print pun. Kalau pc atau laptop corrup habis semua memori.

    Jom jemput ke blog saya:
    healthyglowing13.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Assalam. Wah cantik teruja juga nak buat cenggini. Thanks for sharing

    ReplyDelete
  4. Assalam. Wah cantik, teruja juga nak buat cenggini. Thanks sharing yer.
    Jemput datang berkunjung ke blog saya http://mummyfiras.blogspot.com/2014/12/4-faktor-yang-perlu-kita-perhalusi.html

    ReplyDelete
  5. farah pun dah tempah.. tapi bukan dekat samudera nie.. hehehe..tak sabar nk tunggu tengok hasilnya jugak..=D

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM