Thursday, December 04, 2014

# Anything and Everything # BRIM

Selesai Kemaskini BRIM 2015


Assalamualaikum!


Butthurt aku 3 hari ni asyik ngadap web BRIM 2015 ni. Dari 1hb aritu tak habis-habis ngadap diaaaaaaa je! Kalau bukan kerana nak update maklumat, tak koser aku nak layan! Dia punye buat perangai sampai aku rasa fed-up .... lembap dari awal sampai akhir!

Dari hari pertama aku cuba access, bila dah dapat dapat access ... hang pulak! Pastu tekan button hantar dia 'kaku' situ gak. Keluar balik masuk balik cuba lagi ... still the same. 

Semalam aku try masuk lagi ... berjaya! Tapi bila isi nama waris untuk bahagian khairat kematian .. dia hang balik! Grrrrrr .......

Aku update BRIM 2015 ni bukan untuk aku ... tapi untuk abah aku hehe. Hari tu dia dah call minta aku updatekan ... tahun lepas aku updatekan jugak .... untuk aku sekali! Tapi abah je yang dapat ... aku punye kena rejek! hahaha. Takpela ..... asalkan abah dapat ...



Alhamdulillah ..... lepas berpuluh kali aku menerai dalam 3 hari ni, baru petang semalam lepas. Akhirnyaaaaaa ...! Tapi bila nak cetak pun dia jadi problem balik....punye la lama nak loading! Adoiiiii ..... apekeheinye ko lembs sangat ni ha? Hurm ...

Petang semalam dah call abah ... cakap dah update dia punye BRIM 2015. Lega dia ... tapi aku lagi 1000x kali lega! jenuh la ngadap BRIM ni saje!


9 comments:

  1. SAlam Singgah

    Jika sudi follow blog saya ye..tq

    http://teratakcassia.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. hehehe..sebab ramai yang gunakan??

    ReplyDelete
  3. Server penuh la tu kot. Semua dtg menyerang. hehe..

    ReplyDelete
  4. Samalah. Ygbbetol g lhdn amik borang pon ok. Tp leceh la sikit.online sgt slow

    ReplyDelete
  5. alhamulillah akak pun dah selesai dah

    ReplyDelete
  6. haha...aah..mgkin sebab ramai sgt org guna system tu..tu yg lembab..hehe

    ReplyDelete
  7. Info yang menarik. Terima kasih atas perkongsian. Dah update BR1M..:)

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah... Kami x layak nk mohon..

    ReplyDelete
  9. kat opis ramai gak staff aida yg update.
    hu hu hu ramai yg tak layak sebeno nyer :)
    memasing sorok2 update...

    ReplyDelete

Apa kata korang?