Binatang Apa Ini?

Friday, February 27, 2015


Assalamualaikum!


Keluar dari bilik, aku kembali duduk di sebelah kakak. 


"Bu ... cuba tutup mata"

"Naper?"

"Kakak nak tunjuk sesuatu ..."

Hurmm ..




Oohh patutla beria dia mintak aku stokin petang semalam. Katanya untuk projek kelas. Rupa-rupanya ini projek dia hehe.

Sapa tau binatang apa ini? Mau tau? Give up? hehehe .... skrol bawah sikalang

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

Moh join! ^^



video


Bhahahahaha! sorry sayang ... tak menahan ibu gelak tengok 'dialog' awak tu. Boleh pulak nampak 'lidah' terjelir kuar dari stokin tu hahaha. Ibu bagi stokin koyak ke semalam .. ish ish ish.

Terima kasih kerana menceriakan pagi Jumaat ibu hehe. 


You Might Also Like

4 pengomen comel

  1. Alahai Ibu knp x blh prasan huhu

    ReplyDelete
  2. hahahha..dah hujung2 baru dapat tangkat..comel jugak...macam shaun the sheep je..

    ReplyDelete
  3. hahaha,ingatkan ada anak kucing ker yang keluar dari stokin tu....
    rupanya kambing jadian...hihi...
    imaginasi kanak-kanak memang yang terbaekkk....
    pengetahuan hanya akan datang dengan imaginasi yang tinggi...
    #blogspot:rawatankanser2013

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM