Jom Pergi London!

Thursday, February 12, 2015


Assalamualaikum!


"buu... nantikan bulan disember kakak dah ada duit ... katakan kakak ada lima ribu ibu ada seribu ... kita gi london nak?"

Tanjat ibu gegurl semalam bila kakak ajukan soalan tu haha. Tetiba fefeeling london ni apeke heinye anak dara sulung aku ni? Speaking london pun tak lepas level lagi dah nak pasang angan jejak kaki ke sana hehe.




"Mana kakak nak cekau duit lima ribu tu?"

"kakak dapat duit raya la ..."

Hahaha amboiii kakak ... awak ingat awak gi beraya umah PM Najib ngan istana Agong ke? Tu pun belum tentu diaorg nak bagi awak banyak tu :p

Haihh anak aku ... dah pasang cita-cita nak gi London. Mungkin sebab dia suka tengok orang dalam tv tu pakai baju sejuk tebal-tebal kat London tu kot haha. Ibu tunggu anak-anak ibu sponsor ibu dan ayah la gi London camni hehe. 


You Might Also Like

9 pengomen comel

  1. jauh betul kakak nak gi,sampai london..dalam malaysia pun dia tak terfikir..hehehe

    ReplyDelete
  2. Hehe.. Insya Allah.. Mana tahu ada rezeki.. Mula2 angan2.. Insya Allah nanti jadi realiti.. AMIN..

    ReplyDelete
  3. Mana tau hanim dpt cabutan bertuah pi London haaaaaaaa makbul doa anak hehehe

    ReplyDelete
  4. Comel je ha...inshaa allah..k.sal doakan..amin...

    ReplyDelete
  5. heheeh..kelakar dan bijak betul anak awak..seronok layan karenah anak anak kan? :)

    ReplyDelete
  6. Jauh bebenor ke London tu.. Eraz sampai Lundang je.. Kota Bharu.. Hehe.. Tapi, mana tahu rezeki kan.. Amin..

    ReplyDelete
  7. Ala kasi je london choco roll haha!!!

    #nuffnangclick #visit me on shukranzahari.blogspot.com #Happy blogging

    ReplyDelete
  8. Bgus tinggi impian dia.. kna support tu.. hehe

    ReplyDelete
  9. InsyaAllah..hujung tahun ni kita pi main salji kat London..kumpul duit tau..heheh

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM