Mengapa Anakku ....

Thursday, March 26, 2015


Assalamualaikum!


Mood : Farm In The City ((hehe))

Rindu kat FITC. Dok sedap bergambar boleh pulak 2 ekor musang ber'projek' kat atas dahan pokok wakakaka! Ini antara family outing kedua terbaik kami selepas Legoland. Oh Legoland ... nak lagi pleaseeee! haha. 

Back to the topic ....

Konpius ngan perangai Mira lately. Perangainya ..gayanya serupa budak umur setahun dua! Sikit-sikit merengek sikit-sikit sentap sikit-sikit merajuk . Padahal baru je sambut birthday yang ke 6. Ke dia beralih tahun? haha. Tak pun tu tandanya ......................................... ishhhhh! Tak kottttttttttt ..... haha.

Kadang-kadang tu memang menduga kesabaran juga. Dalam dok bertahan tu ..kalau melarat-larat sangat perangainya memang boleh bikin aku 'meletop'! Berbanding dengan ayahnya ... kurang sikit nak 'meletop' huhu. 




Senang benor dia sentap, tapi senang jugak nak memujuknya hehe. Mujur 'Lala' pandai pujuk kan Lala hehe. Balik umah dimainnya puas-puas. Di'suap'nya makan ... siap bercakap pulak ngan si Lala. 

Hurm ... lega hati ibu Mira dah ok semula. Hari-hari kalau Mira sentap boleh buat ibu botak kepala tau. 

Kenapa sayangku ....


You Might Also Like

5 pengomen comel

  1. sikit agak bingung bacanya ,,, hehe
    tapi asik ,,,
    salam ukhuwah fillah .. :)

    ReplyDelete
  2. dugaan.. macam macam ragam anak2 ni kan.. tabah je laa.. huhu

    ReplyDelete
  3. syoknya p jejalan.. ibu dgn anak mcm adik bradik jer nampak.. hehehe

    ReplyDelete
  4. Mmg bertabah la layan ank merajuk ni kan... Tambah pmpuan.. Aduiyai..

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM