Nota Saya Untuk Cikgu Farizan

Thursday, March 12, 2015


Assalamualaikum!




Luahan hati seorang murid terhadap cikgu di sekolah. Kakak sendiri yang tulis nota ni semalam, katanya untuk cikgu Farizan. Bila ditanya cikgu Farizan ajar subjek apa di sekolah kakak, jawabnya dia tak ajar pun cuma rasa sedih sebab cikgu nak pindah. Pulokkkk .... hehe.

Lalu, melalui nota ni la dia meluahkan kesedihan di atas perpisahan dengan cikgu Farizan. Personally, aku tak cam yang mana satu cikgu Farizan, tapi bila baca nota kakak ni, touching pulak rasanya.  Sayang jugak dia pada cikgu-cikgunye hehe. 





Kakak memang suka meluahkan perasaan atas kertas. Sama macam ayahnya dulu suka tulis kata-kata luahan cinta panjang berjela pada kekasih zaman cinta 'monyet'. 

Ooppsssss! terbaca la pulokkkkkk hahahahahaha!


You Might Also Like

6 pengomen comel

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM