Jom Kongsi Raya Bersama Zul Ariffin & Senheng!

Wednesday, July 08, 2015


Assalamualaikum!




Kalau nak cari barangan elektrik, aku pasti akan ke kedai elektrik Senheng. Sebab apa? Sebab di Senheng ada pelbagai pilihan barangan eletrik berjenama dan berkualiti di bawah satu bumbung, memberikan pengalaman membeli belah yang selesa kepada pelanggannya. Tak perlu keluar masuk kedai lain lagi dah ... !

Sempena Syawal yang bakal menjelang, Senheng ingin mengajak korang kongsi kemeriahan beraya bersama Zul Ariffin! Untuk makluman, pelakon Zul Ariffin adalah duta baru Senheng! Perghh peminat Zul Ariffin mesti suka ni! hehe




Raya ini, Senheng menawarkan promosi hebat untuk semua pelanggannya di seluruh Malaysia.  Antara tawaran hebat yang korang tidak patut lepaskan ialah sekarang Senheng menawarkan 0% kadar interest untuk pembelian di mana-mana cawangan Senheng melalui kad kredit selama 36 bulan!

Maknanya, kalau korang berbelanja di Senheng menggunakan kad kredit dari perbankan terpilih seperti Citibank, RHB, CIMB, Public Bank & Hong Leong Bank korang akan menikmati kadar 0% untuk 36 bulan bayaran ansuran bagi barangan yang dibeli (T&C applied)! Ohsem kan!



PERBELANJAAN MINIMUM :

CITIBANK (SEHINGGA 36 MONTHS RM1,000 & KE ATAS)

RHB (SEHINGGA 36 MONTHS RM1,000 & KE ATAS)

CIMB (SEHINGGA 36 MONTHS RM2,000 & KE ATAS)

PUBLIC BANK (SEHINGGA 36 MONTHS RM1,000 & KE ATAS)

HONG LEONG (SEHINGGA MONTHS RM2,000 & KE ATAS)



Wow! tawaran yang gempak dari Senheng khas untuk korang sempena Raya ni. Kalau korang punye oven dah rosak ke, atau teringin nak tukar peti ais baru ke bolehlah ajak mak dan ayah ke kedai elektrik Senheng untuk nikmati promosi dan tawaran harga yang hebat!

Tempoh promosi dari 15hb Jun sehingga 31 Julai 2015! Jangan tunggu lagi dah ... serbu Senheng hari ni tau! ^^

Untuk maklumat lanjut mengenai promosi Jom Kongsi Raya Bersama Zul Ariffin, layari www.senheng.com.my atau Facebook Senheng


SENHENG Berbeza .... Memang Berbeza!


You Might Also Like

15 pengomen comel

  1. Menarik, boleh lah Shopping sakan untuk raya nanti..

    ReplyDelete
  2. best nye braya denvan Zul...piwettt

    ReplyDelete
  3. nak kena pi survey lagi ni,misi mencari peti ais...

    ReplyDelete
  4. Nampaknya raya sakanlah tahun nie

    ReplyDelete
  5. Sehingga 31 julai...woahhhhhh boleh beli mcm2 ni...teringin nak beli pemanas air letrik

    ReplyDelete
  6. tawaran di seng heng selalu menarik.. mampu milik dan murah..

    ReplyDelete
  7. Wah wah wah macam menarik jer..Jom la cepat2 g sana .Shopping time !!!

    ReplyDelete
  8. waahhh bole la beli mesin basuh kat sinunnn.. ^_^

    ReplyDelete
  9. adeh....
    kopak wallet macam nie..
    diskaun kompom kaw2 kasi nie.

    ReplyDelete
  10. i pun suka beli brg elektrik kat sen heng

    ReplyDelete
  11. aida x pernah lg beli brg kat senheng.
    harga dia ok.
    pernah jalan2 kat senheng mahkota parade.

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM