Anda Telah Disekat Buat Sementara Waktu!

Thursday, November 05, 2015


Assalamualaikum!


Tak pernah aku rasa se-stres begini! Kalau kekeringan idea untuk mengarang tu, aku masih boleh hadap lagi. Kalau kerana kekangan masa tu, tak cukup masa pun aku pasti akan adakan masa untuk berceloteh di sini.

Tapi, bila masalah macam ni timbul ....



Gini la jadinya bila terlalu aktif mengeping entri di FB, kan dah si Mark ingat aku ni spammer! Sekarang aku dah slow ping entri kat FB, kasi dia 'bertenang' dulu hehe. Tapi sedih la ... dah 1 minggu lebih aku tak boleh post url entri kat timeline mahupun di fanpage sendiri! T__T

Takpala, aku pasrah asalkan setiap hari berupdate (kecuali semalam sebab selsema teruk tak dapat nak hadap pc lama-lama). Tapi, syukur masih ada yang sudi singgah baca dan tinggalkan komen kat entri .... terima kasih ye korang, terharu sangat sob sob sob.

Sampai bila kena macam ni? Entahla ... dia kata sementara waktu je, aku pun tak pasti definisi yang macam mana sementara waktu tu hahaha. 

Korang pernah alami macam ni tak? ada suggestion untuk 'lepasi' halangan ni? kalau ada, aku alu-alukan komen korang di bawah. Tolong kamiiii ... bantu kamiiiii .... nak ping entri ... dekat fb ... hehehe

You Might Also Like

6 pengomen comel

  1. Replies
    1. entah la sis, kejap ok kejap gelong. Tadi ok sekarang dah ko hehehe

      Delete
  2. tak pernah lak jadi gini..puncanya sebab selalu ping ke?/saya selalu juga ping tapi tak pernah jadi pun..risau la..lepas ni kena slow sikit la nampaknya..sabar ye..dia ada bagitau ke sampai bila di sekat ni??

    ReplyDelete
    Replies
    1. dulu tak pernah jadi, sekarang ni je dia sensitif pulak hehe. Tak bgtau pun sis, kejap ok kejap idok huhu

      Delete
  3. Hurmmm sis guna teknik apa ye utk ping entry sekaligus dalam masa sama?

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM