Monday, November 16, 2015

# Cerita My Pearls # Menang Kontes

Rezeki Berblog Untuk Anak-anak!


Assalamualaikum!


Alhamdulillah, rezeki untuk dua orang puteri kecilku .... 

Lama dah tak join kontes macam ni .... dan ada juga beberapa kontes lain yang aku cuba join kebelakangan ni, tapi yang ni nampaknya berjaya 'lekat' hehe. Tak sangka boleh menang kontes khas mommyblogger untuk #playdohmonth2015 hari tu, sebab aku tahu persaingannya memang sengit dan ramai mommyblogger lain yang hebat hebat belaka. Tapi, dah nama pun rezeki anak-anak .... syukur, ada hadiah untuk dua beradik tu ... ngeeee :D



Play Doh memang idaman dua beradik tu sejak dulu lagi, dan aku dah berniat kalau menang kontes ni memang semuanya untuk diaorang. Lagipun, semua ini adalah hasil usahasama kakak dan adik untuk kempen #playdohmonth2015 hari tu. Gaduh gaduh, cakar mencakar pun masih boleh bekerjasama lagi hehehe! Tahniah sayang-sayangku .... 




Masa ni, diaorang langsung tak tahu yang diaorang dah menang hadiah Play Doh. Gigih aku simpan rahsia dari awal, tapi dalam hati dah melonjak-lonjak nak bagitau sebenarnya hahaha. Mujur ibu masih kuat 'iman' ... muahahaha :D

Masa keluarkan hadiah ni dari bonet kereta, si kenit tu dah tanya apa benda yang ibu bawa tu. Barulah aku bagitau itulah hadiah Play Doh yang kakak dan adik menang haritu. Wahhh ... ternganga terbeliak mata si Mira ... hehehe




Diaorang tak tunggu lama untuk bukak hadiah. Mana boleh tahan 'daulat' tengok kotak saje kan ... wajib la bukak dan tengok apa isi dalam kotak tu. Siap boleh pasang memasang pulak lagi hehe ....





Terima kasih Play Doh & Hasbro, keluarga, rakan-rakan Kelab Blogger Ben Ashaari dan semua yang sudi baca dan support blog marhaen aku ni. Aku hargai sangat sokongan dari korang semua .... dan tahniah juga pada mommyblogger lain yang menang, kak Ayu, mommy Azlinda, Leona Lim, dan Kylie Wenn! :)

Kalau korang nak tahu apa yang kakak dan adik hasilkan dari Play Doh sempena Bulan Play Doh #playdohmonth2015 aritu, meh baca sini :






Waktu hadiah baru sampai di opis, sempat la ibu bergambar 'kenangan' hahaha. 


14 comments:

  1. Wahhhh bestnyaaa.. Tahniahhh kak sebab menang

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ina ... rezeki anak-anak :)

      Delete
  2. wah.. bestnya menang hadiah.. tahniah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih sis ....budak-budak tu best la hehe. Ibunya pandang je la hehe :D

      Delete
  3. syonya...besar tu playdoh depa

    ReplyDelete
    Replies
    1. kena share la jawabnya, tak share ibu sorok hehe

      Delete
  4. waaaa..
    tak tido malam ler duk main nie.
    heheh..
    tahniah buat semua.

    ReplyDelete
  5. wah tahniah ... rezeki anak-anak..

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah.. Tahniah kakak and adik..

    ReplyDelete
  7. terbaik !!!!
    memang special betul la hadiah tu buat anak2 :)
    tahniah...

    ReplyDelete

Apa kata korang?