ruangiklan
ruangiklan

Friday, January 15, 2016

Bila Suami Shopping Online ...


Assalamualaikum!


Pandai dah kaum suami zaman sekarang, beli barang tak perlu nak ajak si isteri lagi dah hehehe. Senyap-senyap je dia tunjuk kita barang dah sampai! Patutlah jarang-jarang dah kita masuk shopping mall kan .... hahaha :p

Tapi ni bukan masuk kedai jam tangan pun, tapi shopping online! Amboiii, siap ada akaun Lazada lagi tu! Aku ni pun tak register lagi .... sebab takda kepentingan nak membeli apa-apa barang kat situ huhu. 




Kemain bergaya .. berapa harga ni? .... FREE je! Hah ... FREE?? Habaq betoi cheqqqq!

Rupanya betul ... Pak Jelan tunjuk aplikasi LAZADA, pusing punya pusing dapat voucher Lazada RM200! Terus dia rembat jam ni .... wahhhhhh jeles si isteri hehehe ....




Tapi bila dah dapat di tangan, takmo pakai pulak. Tak reti nak setting waktu katanya ... pulakkkkkk hahaha. Tanya aku lagi aku tak reti .... kita pakai jam ada jarum tak reti jam digital bagai ni hehehe. 

Rejeki bila orang lelaki shopping online. Lebih untung tak perlu keluar duit satu sen pun! Ni yang buat aku tak sabaq nak suruh Pak Jelan pusing lagi ni hahaha ....


3 comments:

  1. Org lelaki skng da advance dr kita kak hehehe

    ReplyDelete
  2. suami sy barang kereta pandai la dia beli online... yg lain suruh bini,, hehe

    ReplyDelete
  3. cm asben akak jarang soping online.. tapi kalau dapat.. fuhh.. dia yg lebih.. hahaha

    ReplyDelete

Apa kata korang?

Note: only a member of this blog may post a comment.

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.