Bila Suami Shopping Online ...

Friday, January 15, 2016


Assalamualaikum!


Pandai dah kaum suami zaman sekarang, beli barang tak perlu nak ajak si isteri lagi dah hehehe. Senyap-senyap je dia tunjuk kita barang dah sampai! Patutlah jarang-jarang dah kita masuk shopping mall kan .... hahaha :p

Tapi ni bukan masuk kedai jam tangan pun, tapi shopping online! Amboiii, siap ada akaun Lazada lagi tu! Aku ni pun tak register lagi .... sebab takda kepentingan nak membeli apa-apa barang kat situ huhu. 




Kemain bergaya .. berapa harga ni? .... FREE je! Hah ... FREE?? Habaq betoi cheqqqq!

Rupanya betul ... Pak Jelan tunjuk aplikasi LAZADA, pusing punya pusing dapat voucher Lazada RM200! Terus dia rembat jam ni .... wahhhhhh jeles si isteri hehehe ....




Tapi bila dah dapat di tangan, takmo pakai pulak. Tak reti nak setting waktu katanya ... pulakkkkkk hahaha. Tanya aku lagi aku tak reti .... kita pakai jam ada jarum tak reti jam digital bagai ni hehehe. 

Rejeki bila orang lelaki shopping online. Lebih untung tak perlu keluar duit satu sen pun! Ni yang buat aku tak sabaq nak suruh Pak Jelan pusing lagi ni hahaha ....


You Might Also Like

3 pengomen comel

  1. Org lelaki skng da advance dr kita kak hehehe

    ReplyDelete
  2. suami sy barang kereta pandai la dia beli online... yg lain suruh bini,, hehe

    ReplyDelete
  3. cm asben akak jarang soping online.. tapi kalau dapat.. fuhh.. dia yg lebih.. hahaha

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM