Wednesday, January 27, 2016

# Advertorials # Busana Muslimah

Koleksi Anggun Jubah & Blouse Murah Dari NORIE SIGNATURE


Assalamualaikum!


Rambang mata dibuatnya bila tengok pelbagai koleksi baju-baju wanita di laman web. Dari baju kurung sehinggalah jubah dan blouse wanita. Mulala rasa nak tambah koleksi yang ada hehe. 

Dalam banyak-banyak koleksi baju, aku suka beli baju jubah dan blouse wanita. Sebab apa? Sebab aku ni kan bekerja, kena cari baju yang selesa dipakai dan menarik pada masa yang sama. Lagi satu, aku suka baju yang boleh dipakai untuk apa saja majlis. Maksudnya, baju tu boleh dipakai untuk ke pejabat dan untuk ke majlis-majlis formal atau santai. 

So kat mana aku boleh dapatkan baju seperti tu? Haaa tentu korang pun nak tahu kan. 

Tak perlu pergi jauh dik non! Tak perlu masuk kedai pun ... depan mata je ni ha! heeeee :D




Norie Signature menawarkan pelbagai pilihan busana muslimah yang anggun dan sopan bermula dari saiz S hingga XL. Antara koleksi yang menarik dari Norie Signature adalah blouse muslimah, tunik, jubah muslimah, shawl, skirt labuh dan lain-lain. 

Pendek kata, semua yang cantik dan murah ada di Norie Signature!




Jubah




Baju Kurung




Tunik



Palazo


Tergoda tak? Aku sendiri pun tak tahu nak pilih yang mana, semuanya cantikkkkkkk! Berkenan sungguh dengan koleksi warna yang ditampilkan, warna lembut dan corak yang simple dan paling penting ia labuh dan anggun sesuai dengan penampilan wanita muslimah. 



Koleksi Terbaru 2016

Untuk tahun ini, Norie Signature turut menampilkan dua koleksi terbarunya iaitu Jubah Wardah & Blouse Helena. Serius, memang cantik-cantik pilihan warna jubah dan blouse dari Norie Signature. Dah lah simple dan cantik ... murah pulak tu!







Koleksi Jubah Wardah ini mempunyai 4 pilihan warna lembut yang cantik, diperbuat dari material heavy dull satin dan perincian lace-lace kecil yang tidak keterlaluan. Memang sesuai dipakai ke pejabat mahupun untuk tujuan majlis formal mahupun santai.

Padanan corak dan warnanya juga tampak cantik dan sesuai untuk digayakan oleh wanita muslimah yang mementingkan kesopanan dan kesederhanaan dalam bergaya.

Bagi wanita yang sukakan blouse, koleksi blouse Helena yang labuh dengan 6 pilihan warna lembut dan cantik pasti sangat sesuai untuk dipakai dengan seluar panjang atau skirt labuh, memberikan sisi anggun dan sopan wanita muslimah masa kini.

Bukan saja cantik, malahan harganya pun murah! Memang berbaloi dengan kualiti dan kesederhanaan yang cuba ditampilkan dalam koleksi blouse yang terbaru ini.








Serius, memang cantik koleksi jubah & blouse dari Norie Signature ni! Mana nak cari jubah muslimah yang cantik dengan kualiti terbaik pada harga semurah ni! Kalau nak tambah koleksi pakaian sendiri pun takda masalah sebab memang berbaloi dengan harga yang ditawarkan!

Bagaimana nak order? Haaa senang je!


  1. Pilih produk yang diingini
  • Layari website kami seperti biasa dan klik produk yang ingin di beli. Anda akan dibawa ke laman produk dimana terdapat butiran yang lebih lengkap.
  1. Pilih size dan ADD TO CART
  • Dilaman produk pilih size yang dikehendaki dan klik butang ADD TO CART.
  1. Sahkan item yang telah dipilih
  • Notifikasi POP UP akan memberitahu anda item telah dimasukkan ke SHOPPING CART. Anda boleh teruskan melihat produk lain atau klik QUICK CHECKOUT untuk membuat pembayaran.
  1. Log masuk (LOGIN)
  • Jika anda mempunyai akaun sila login sekarang. Jika tidak masukkan butiran untuk mendaftar.
  1. Penghantaran dan pembayaran
  • Kaedah penghantaran akan dikira secara automatik seterusnya pilih cara pembayaran yang diingini. Kemudian klik butang PAY SECURLY NOW
  1. Salinan Email Order
  • Selepas checkout anda akan menerima email order. Mudahkan ;)

So tunggu apa lagi, jom 'cuci' mata tengok koleksi busana Norie Signature yang sangat menawan kalbu, sambil-sambil tu kita boleh pilih yang mana berkenan di hati hehe. 

Untuk maklumat lanjut, korang boleh layari www.noriesignature.my

16 comments:

  1. Oh... sungguh kakak sangat terpikat dgn semua koleksi yg ada di butik ini. Anak kakak mesti suka ni.
    Terima kasih infonya.

    ReplyDelete
  2. Sangat menarik....teruja K.Sal nak beli .

    ReplyDelete
    Replies
    1. banyak yang menarik di sini kak ... rambang mata dibuatnya hehe

      Delete
  3. cantik jubah tu.. pakaian muslimah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la ... suka tengok jubah tu menarik dan menutup aurat :)

      Delete
  4. murahnya baju kurung rania tu....cantikkkkkkkkkk alaaaa dah terpikat.ni huwaaaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tau takpe, apa lagi sis ... dah gaji ni hehehe :D

      Delete
  5. Oh my!! Cantik cantiknyaaaa bajuuuuu muslimah kat sini.... Nak beli la satu

    ReplyDelete
    Replies
    1. cantik kannnn .... Ina lagi sesuai pakai sebab Ina tinggi persis model :)

      Delete
  6. Replies
    1. kan ... warna pun menarik dan warna lembut memang padan dengan cik lisa ;)

      Delete
  7. Terminat pula dengan modelnya... macam mane nie

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboiii ... tundukkan pandanganmu wahai lelaki hahaha :p

      Delete
  8. cantik2 semuanya kan, memang berbaloi membelinya

    ReplyDelete
    Replies
    1. cantikkk .. warna-warna baju pun cantik, rasa nak tak cukup kalau nak beli sepasang je ni hehehe :D

      Delete

Apa kata korang?

Follow Us @soratemplates