Kisah Di Sebalik Produk Kurus Izeara Extravaganza!

Wednesday, May 25, 2016


Assalamualaikum!


Dah lama aku tak jadi paparazzi ni, tapi disebabkan si Bella punya amukan dah jadi viral satu Malaya so dengan aku sekali nak tumpang tahu cerita sebenarnya hahaha! Biasa, orang kalau tak puas hati dengan satu-satu produk tu dia gi komplen terus pada pemiliknya, tapi si Bella ni pergi buat laporan polis terus ... kemudian naik muat video di media sosial, mau tak haru!

Pasaipa Bella buat laporan polis? Ni pun satu sebab musabab jugak yang buat aku gelak sakan bila mula-mula dapat tahu. Bella buat laporan polis sebab produk kurus Izeara Extravaganza yang dia guna tu tak 'panas'! hahahaha .... adehhh :p



Orang kita selalu beranggapan kalau  produk tu 'panas' maka akan ada tindak balas berlaku. Tapi ada juga produk yang dihasilkan tak 'panas', sebab bila ko rasa 'panas' maka akan jadi tak selesa ketika di pejabat atau melakukan aktiviti di luar. Sebab tu aku tak faham kenapa si Bella melulu buat laporan polis tanpa merujuk kepada pemilik produk Izeara Extravaganza ni.

Cepat nau Bella melatah, sampaikan pemilik produk ni sendiri terpaksa tampil untuk berikan penerangan ...

Penerangan Dari Pemilik Produk Kurus Izeara Extravaganza




Dan disebabkan amukan Bella ni la, penyanyi Siti Nordiana pun sama tampil memberikan penjelasan di akaun Instagramnya mengenai produk Izeara Extravaganza ni ...




Haaaa bertuah si Bella sebab Nana sebut nama dia dalam instagram haha. Rupanya Nana pun pengguna produk Izeara Extravaganza ni, patutlah boleh maintain kurus dan slim sampai sekarang! Nana pun sendiri mengaku produk serum Izeara Extravaganza ni tak 'panas', tak melekit dan tak berminyak

Tak cukup lagi? Nah, testimoni oleh mereka yang telah menggunakan produk Izeara Extravaganza ...

Testimoni Serum Izeara Extravaganza










Kelebihan Serum Izeara Xtravaganza 

  • Merupakan serum kurus yang PERTAMA di pasaran yang tidak panas, tidak melekit 100% dan pastinya harga serum ini MAMPU MILIK!
  • Serum kurus pertama di Asia yang ada Cafeisilane C. Ini adalah bahan yang paling pantas mencairkan lemak di bawah kulit
  • Melawaskan permbuangan air besar selepas 1 jam menggunakan Serum Izeara Extravaganza ni. Hilang stretchmark lama dan baru melahirkan sekiranya korang menggunakan secara konsisten selama 7 hari
  • Lemak lemak tepu dan degil akan disingkirkan dengan cepat!





Haaaa bila baca testimoni-testimoni di atas, barulah tahu cerita sebenar kan! 'Panas' atau tidak tak jadi isu, yang penting hasilnya! Sebab tu Bella cepat-cepat upload satu lagi video minta maaf huhu ... tu la terlajak perahu pun payah nak undur dah, apatah lagi kalau terlajak kata. Tapi, mengaku kesalahan diri itu lebih baik kan .. respek sama Bella!

So, korang yang nak tampil langsing dan bergaya dalam baju raya idaman korang bolehlah mencuba Serum Kurus Izeara Extravaganza ni! ;)


Instagram: @izearaxtravaganza 
Tempahan : 013-777 3617 

You Might Also Like

9 pengomen comel

  1. Bagus produk ni nampaknya.. Boleh suggest kat kawan2 ni..

    ReplyDelete
  2. Haha..memang lawak dia ni..lagi bagus tak panas

    ReplyDelete
  3. elok la xpanas n tak mlekit kan?
    n sapu2 je boleh krus tak perlu kne makan pil bagai
    bella ni xsbr sgt nak krus nyaaa...hehehe




    JOM JOIN GIVEAWAY MG :)
    http://melangkaugarisan.blogspot.my/2016/05/giveaway-comeback-cashmoney-by-mg.html

    ReplyDelete
  4. Oh. Patutlah pun. Dah nature product tu tak panas. Lain kali, nak guna product, selidik sampai habis. 😂

    ReplyDelete
  5. Kak hanim dah slim dah, meh bagi kat saya serum tu... Hahaha

    ReplyDelete
  6. Akk pon pengguna produk ni nim..mmg best laa guna..tak panas tak melekit dan sangat berkesan utk akk..

    ReplyDelete
  7. wah.. bestnya... boleh cuba ni.. nak kurus ...

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM