Kusyen Edisi Terhad Watsons Sempena Kempen #RayaNiMestiCun Dah Sampai!

Monday, June 27, 2016


Assalamualaikum!



Kalau tengok iklan Watsons kat tv tu, mesti aku terikut nyanyi lagu tema dia #RayaNiMestiCun hahaha :p

Hari tu aku ada kongsikan pasal kempen Watsons #RayaNiMestiCun di mana, korang boleh tebus kusyen atau cadar edisi terhad yang direka khas oleh pakar deko kita, Dr. Eric Leong! Haaaaa minggu lepas aku dah dapat kusyen edisi terhad dari Watsons ni, cantik tak .... wowweeeee! ^^







Kaler pink pulak tu diknon! Bertambah berkenan la kak long ni haaa hehe. Sedap gebu je peluk .. ^^




Korang nak jugak? Haaa cepat pergi baca entri aku pasal kempen Watsons #RayaNiMestiCun di atas untuk ketahui cara-cara tebus kusyen atau cadar edisi terhad ni. 

Tempoh penebusan bermula 16 Jun sehingga 30 Ogos 2016. So, korang kena cepatlah takut habis pulak stok kusyen comel ni hehe ... ^^


You Might Also Like

3 pengomen comel

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM