Jual 'Kereta' Online

Thursday, February 23, 2017


Assalamualaikum!


Dua hari tak bersiaran di blog, rasa macam ada yang tak kena. Tapi disebabkan tuntutan kerja yang agak teruk jugak, maka terpaksalah masa untuk berblog dikorbankan seketika. Tapiiiii aku tetap aktif seperti biasa di instagram dan fb tau. Cuma bila nak start menaip entri tu rasa culas sikit kekdahnya! 😂

Disebabkan aku takda benda yang boleh dishare di blog hari ni, maka aku nak cerita sikit pasal 'kereta' yang baru-baru ni aku iklankan di fb dan instagram. Lebih tepat lagi wagon! Alhamdulillah, 'wagon' ni bakal menemui tuan barunya nanti hehe. 

Thank you so much Lisa!😍




Sebenarnya banyak lagi barang yang aku iklankan di media sosial, tapi yang ni ...  special sikit sebab limited edition dan biasanya dikategorikan sebagai collectors item. Lagi pulak body kereta ni dari stainless steel, bila dikilatkan lagila menampakkan mutu dan keunggulannya.

Jam tu pun berfungsi elok ikut waktu GMT +8 hehe ...

So, goodbye to my beautiful wagon! Duduk leklok dengan tuan baru anda nanti. Jam wagon ni ada satu je dalam simpanan, setakat ni tak nampak dijual dimana-mana kedai. Sebab tu lah ia unik dan rare!

You Might Also Like

2 pengomen comel

  1. Sama2 ... hihi memula ingt nk bgi kt cucu boss sbb dia ni suka kereta. Tpi lpas lisa tgk dpan mata tk jdi bg dia . Hahaha simpan sndriiii

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha tudiaaaa ... comel kan jam kete tu, dah la ada satu je heee :D

      Delete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM