ruangiklan
ruangiklan

Thursday, February 23, 2017

Jual 'Kereta' Online

  2 comments    
categories: 

Assalamualaikum!


Dua hari tak bersiaran di blog, rasa macam ada yang tak kena. Tapi disebabkan tuntutan kerja yang agak teruk jugak, maka terpaksalah masa untuk berblog dikorbankan seketika. Tapiiiii aku tetap aktif seperti biasa di instagram dan fb tau. Cuma bila nak start menaip entri tu rasa culas sikit kekdahnya! 😂

Disebabkan aku takda benda yang boleh dishare di blog hari ni, maka aku nak cerita sikit pasal 'kereta' yang baru-baru ni aku iklankan di fb dan instagram. Lebih tepat lagi wagon! Alhamdulillah, 'wagon' ni bakal menemui tuan barunya nanti hehe. 

Thank you so much Lisa!😍




Sebenarnya banyak lagi barang yang aku iklankan di media sosial, tapi yang ni ...  special sikit sebab limited edition dan biasanya dikategorikan sebagai collectors item. Lagi pulak body kereta ni dari stainless steel, bila dikilatkan lagila menampakkan mutu dan keunggulannya.

Jam tu pun berfungsi elok ikut waktu GMT +8 hehe ...

So, goodbye to my beautiful wagon! Duduk leklok dengan tuan baru anda nanti. Jam wagon ni ada satu je dalam simpanan, setakat ni tak nampak dijual dimana-mana kedai. Sebab tu lah ia unik dan rare!

2 comments:

  1. Sama2 ... hihi memula ingt nk bgi kt cucu boss sbb dia ni suka kereta. Tpi lpas lisa tgk dpan mata tk jdi bg dia . Hahaha simpan sndriiii

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha tudiaaaa ... comel kan jam kete tu, dah la ada satu je heee :D

      Delete

Apa kata korang?

Note: only a member of this blog may post a comment.

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.