Tuesday, February 07, 2017

# Cerita My Pearls # Vlog

Vlog pertama Mira!

Assalamualaikum!



Kakak dia ada sekali buat dulu, sekarang dia pulak mengikut! Dia tahu dalam handphone ibu ni memang takda game yang best, hanya ada zombie yang dah berkurun lama tak main hehe. So, kalau boring sangat tengok kartun di YouTube maka inilah kerja dia ... buat vlog!

Memula memang aku tak perasan masa bila dia bervlog, hinggalah satu hari aku godek-godek galeri gambar dalam handphone ...dan terjumpa video dia cakap sorang-sorang depan kamera! 


Video dikirim oleh Hanim Hashim (@hanimhashim) pada




Patutlah dia tak heran dengan game dalam handphone. Rupanya, buat video macam ni lagi best lagi syok huhu. 


3 comments:

Apa kata korang?