Vlog pertama Mira!

Tuesday, February 07, 2017

Assalamualaikum!



Kakak dia ada sekali buat dulu, sekarang dia pulak mengikut! Dia tahu dalam handphone ibu ni memang takda game yang best, hanya ada zombie yang dah berkurun lama tak main hehe. So, kalau boring sangat tengok kartun di YouTube maka inilah kerja dia ... buat vlog!

Memula memang aku tak perasan masa bila dia bervlog, hinggalah satu hari aku godek-godek galeri gambar dalam handphone ...dan terjumpa video dia cakap sorang-sorang depan kamera! 


Video dikirim oleh Hanim Hashim (@hanimhashim) pada




Patutlah dia tak heran dengan game dalam handphone. Rupanya, buat video macam ni lagi best lagi syok huhu. 


You Might Also Like

3 pengomen comel

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM