ruangiklan
ruangiklan

Tuesday, February 07, 2017

Vlog pertama Mira!

  3 comments    
categories: ,
Assalamualaikum!



Kakak dia ada sekali buat dulu, sekarang dia pulak mengikut! Dia tahu dalam handphone ibu ni memang takda game yang best, hanya ada zombie yang dah berkurun lama tak main hehe. So, kalau boring sangat tengok kartun di YouTube maka inilah kerja dia ... buat vlog!

Memula memang aku tak perasan masa bila dia bervlog, hinggalah satu hari aku godek-godek galeri gambar dalam handphone ...dan terjumpa video dia cakap sorang-sorang depan kamera! 


Video dikirim oleh Hanim Hashim (@hanimhashim) pada




Patutlah dia tak heran dengan game dalam handphone. Rupanya, buat video macam ni lagi best lagi syok huhu. 


3 comments:

Apa kata korang?

Note: only a member of this blog may post a comment.

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.