ruangiklan
ruangiklan

Wednesday, August 16, 2017

Handbag kereta Amliya yang unik!

  5 comments    
categories: ,

Assalamualaikum!


Pernah tengok handbag wanita berbentuk kereta tak? Memang unik rekabentuk handbag ni! First time aku tengok  dulu pun terpegun dengan handbag dari Amliya ni. Bukan selalu kita jumpa orang pakai handbag berbentuk kereta kan kan kan! 




Amliya mungkin jenama asing bagi kita. Tapi kalau korang google, Amliya memang menghasilkan handbag dengan rekabentuk unik, tidak sama seperti handbag-handbag lain. Ada yang berbentuk teko, telefon, akordion, kasut tumit tinggi (pun ado!) dan banyak lagi.

Pendek kata, memang pelik sikit la design dia ni. Tapi, cantik jugak kan kalau dapat dijadikan koleksi peribadi. Jom cuci mata lagi ...hehe.












Haaa omei kan! Tali dia tu nampak je pendek, tapi jangan tak tau ada 4 cara nak pakai handbag kereta Amliya ni tau. Macam-macam fesyen korang buat dengan handbag ni.


Cooolll!


Rupanya boleh jadikan sebagai beg galas juga uolls! Yang tu aku baru tau je tu hehe. Handbag Amliya ni dibuka untuk jualan. Aku memang simpan khas untuk yang berminat nak jadikan sebagai koleksi peribadi. Kondisi 9.5/10 seperti yang korang lihat dalam gambar.

Kalau berminat, boleh roger yek ;)

5 comments:

  1. Comelnyaaaaa.memang sekarang tgh hot kan handbag pelbagai bentuk ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannn...orang suka yang unik dan pelik-pelik ni hehe

      Delete
  2. Wah bentuk kereta la pulak. Menarik gak ni Nim ...nampak cam cool.jer kalau pakai .. hehehe comel

    ReplyDelete
    Replies
    1. yang suka bergaya dan berani memang cantik kalau pakai beg ni :)

      Delete

Apa kata korang?

Note: only a member of this blog may post a comment.

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.