Handbag kereta Amliya yang unik!

Wednesday, August 16, 2017


Assalamualaikum!


Pernah tengok handbag wanita berbentuk kereta tak? Memang unik rekabentuk handbag ni! First time aku tengok  dulu pun terpegun dengan handbag dari Amliya ni. Bukan selalu kita jumpa orang pakai handbag berbentuk kereta kan kan kan! 




Amliya mungkin jenama asing bagi kita. Tapi kalau korang google, Amliya memang menghasilkan handbag dengan rekabentuk unik, tidak sama seperti handbag-handbag lain. Ada yang berbentuk teko, telefon, akordion, kasut tumit tinggi (pun ado!) dan banyak lagi.

Pendek kata, memang pelik sikit la design dia ni. Tapi, cantik jugak kan kalau dapat dijadikan koleksi peribadi. Jom cuci mata lagi ...hehe.












Haaa omei kan! Tali dia tu nampak je pendek, tapi jangan tak tau ada 4 cara nak pakai handbag kereta Amliya ni tau. Macam-macam fesyen korang buat dengan handbag ni.


Cooolll!


Rupanya boleh jadikan sebagai beg galas juga uolls! Yang tu aku baru tau je tu hehe. Handbag Amliya ni dibuka untuk jualan. Aku memang simpan khas untuk yang berminat nak jadikan sebagai koleksi peribadi. Kondisi 9.5/10 seperti yang korang lihat dalam gambar.

Kalau berminat, boleh roger yek ;)

You Might Also Like

5 pengomen comel

  1. Comelnyaaaaa.memang sekarang tgh hot kan handbag pelbagai bentuk ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannn...orang suka yang unik dan pelik-pelik ni hehe

      Delete
  2. Wah bentuk kereta la pulak. Menarik gak ni Nim ...nampak cam cool.jer kalau pakai .. hehehe comel

    ReplyDelete
    Replies
    1. yang suka bergaya dan berani memang cantik kalau pakai beg ni :)

      Delete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM