ruangiklan
ruangiklan

Tuesday, January 30, 2018

Senarai Harga Popia Simpul Kasih Razhani 2018

  10 comments    
categories: ,

Assalamualaikum!


Alhamdulillah syukur, produk kecil-kecilan kami iaitu Simpul Kasih Razhani terus mendapat tempat di hati pelanggan. Memang dah ada perancangan nak tukar packaging dari tahun lepas lagi. Alhamdulillah  tahun ni tercapai jugak hajat hehe.

Sebelum ni kami mengalami sedikit kesulitan kerana kebanyakan pelanggan adalah dari luar daerah yang ingin merasai Simpul Kasih Razhani. Tapi apakan daya, penghantaran secara pos tidak mungkin dibuat sebab kami masih menggunakan plastik ketika tu. Bimbang nanti simpul kasih hancur di tengah jalan.

So, bermula tahun 2018 Simpul Kasih Razhani akan dijual dalam balang untuk memudahkan kami membuat penghantaran secara pos sekiranya ada tempahan luar. 



  • Homemade 👍
  • 100% Halal👍
  • Produk bumiputera👍
  • Segar👍
  • Rangup👍

400gm - RM22
1KG - RM35



Untuk sebarang tempahan samada untuk hari raya, jamuan, cenderahati atau sebagainya, bolehlah whatsapp kami di talian 019-2514574/010-5673525

Penghantaran bergantung kepada tempat dan lokasi anda. Tempahan berskala besar (lebih dari 4kg) perlu dibuat 3 minggu lebih awal untuk mengelakkan sebarang kelewatan dipihak kami. Pembayaran 50% perlu dibuat terlebih dahulu untuk menunjukkan komitmen anda menempah dengan kami.  


🌟Weekdays - A&W Petaling Jaya
🌟Weekend & night - TESCO Ampang . 

COD 4KG dan keatas - KL & SELANGOR
Tidak termasuk caj penghantaran .





10 comments:

  1. Alhamdulillah.. semoga bisnes sis akan lebih berkembang maju..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aaminn yarabbal alamin...terima kasih atas doanya dear :)

      Delete
  2. Wahh....menarik.. Nanti boleh lah try beli dan rasa... Pasti sedap nih

    ReplyDelete
  3. simpul kasih sayang dengan harga kasih sayang...kalau kena makan depan tv ni,mau sebalang habis

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu ...sekali ngunyah payah nak berhenti! hehehe :)

      Delete
  4. boleh la aida apply jadik dropships di melaka, Hanim :)
    kudapan feveret nih.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aaaminn aaminn yarabbal alamin ... insyaAllah satu hari nanti ye sis :)

      Delete
  5. Fevret ni..tersimpul kasi sayang juga kalau makan ni hehe..

    ReplyDelete

Apa kata korang?

Note: only a member of this blog may post a comment.

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.