Tuesday, July 24, 2018

# Minyak Wangi # Story Kenit

Bila aku dapat hadiah perfume dari suami ....


Assalamualaikum! Jujur, siapalah yang tak suka kalau tok laki bagi hadiah kan hehe. Laki kite bukan tak romantik tapi dia romantik cara dia la. 

Tapi dah kahwin, takkan tak boleh romantik sekali dua kan ... lagi digalakkan ade la. Bukan time bujang je romantik, time anak dah berderet hilang romantiknya.

Baru-baru ni cik abg ada belikan perfume. "Nah .... letak kat opis", dia hulur sebiji lori (haha). Dah apekejadahnya pulak nak suruh kita letak lori kat opis. Kereta hotwheels yang berderet kat bawah pc tu pun tak cukup ruang nak letak dah. Ni nak tambah lori!

Baca punya baca ... laaa perfume kereta rupanya. Tapi boleh je letak kat atas meja. Bukan cik abg tak kabor dari awal, tapi telinga ni tak berapa nak fokus sebab tengok lori comel cute macam ni!




Berapa entah harga dia ...dah lupa hehe.



So walaupun tok laki kita tak bagi hadiah yang kebabom dan mahal, tapi hargailah seadanya hadiah yang dia beri sebab itu tanda ingatan dia untuk isterinya. Thank you cik abgku 😍Makanya, bertambah la koleksi kenderaan di meja kerja ku hehe. Kereta dah ada 5-6 biji, lori sebiji. 

Mentang-mentanglah dia meniaga kereta mainan hotwheels dan seangkatan dengannya. Sampai hadiah pun ada kaitan dengan kereta mainan hehe. Lepas ni dia nak bagi ape pulak ye .... helikopter atau kapal selam kot!

#donematerialistik 😜

Love,

Hanim

2 comments:

  1. alahai suwit juga tu, Nim.
    tanda dia ingat, kan... alhamdulillah.
    asben aida, dia suka kasik gift ofis dia.
    apa2 gift baru jabatan dia, kalau rare skit, confirm dia amik satu utk aida.
    best!

    ReplyDelete
  2. hahahaa style hadiah tu. Unik lori tu. heheh

    Kemaskini Akaun PTPTN

    ReplyDelete

Apa kata korang?