Powered by Blogger.

Wednesday, May 29, 2019

[Watercolor Cream Tint] 4 Rona Warna Menarik Untuk Dipakai Di Pagi Raya


Assalamualaikum! Tinggal lagi kurang seminggu je kita nak sambut Hari Raya. Mesti semua orang sibuk buat persiapan raya kan. Tapi jangan lupa juga tambahkan ibadah kita di 10 malam terakhir ni ok. 

Anyway, cakap pasal persiapan mak-mak mesti ada plan setiap tahun betul tak. Baju apa, design macam mana, kasut apa, biskut raya beli mana semuanya demi keluarga. Tapi mak-mak mesti nak kelihatan cantik berseri di pagi raya jugak kan.



Dan sebagai wanita, kita mesti ada pilihan lipstick atau pemerah bibir untuk dipakai dipagi raya nanti. Haaa kali ni aku nak perkenalkan pemerah bibir atau lip tint yang menyerlah dari Althea.

Ada 4 rona warna menarik dari Watercolor Cream Tint, iaitu :
  • Plum Cream
  • Strawberry Cream
  • Peach Cream
  • Marron Cream


Selama ni aku pakai lipstick biasa je, tapi bila Althea keluarkan set Watercolor Cream Tint dengan rona warna kesukaanku, terus ku jatuh cinta! 




Apa yang best guna Watercolor Cream Tint?
  • First, dia tak menyebabkan bibirku kering. Bibir kekal lembap dan warna tidak pudar
  • Formulasi adalah dari kombinasi minyak dan air memberikan warna menyerlah pada bibir
  • Senang nak guna, sekali sapu warnanya terus memancar!
  • Tak perlu risau kalau 'termakan' sebab lip tint ni tidak meninggalkan kesan dan tahan lama!
  • Lip tint ni kecil comel, sangat praktikal dalam mana-mana kit makeup wanita
  • Bau dia wangiiiiiiiii!


Dalam empat-empat warna ni, rona warna yang menjadi pilihanku di pagi raya nanti dah tentu Marron Cream (#04) sebab sesuaiiiii sangat dengan tona kulitku. Kalau tak suka pekat, just apply nipis je pun warnanya dah menyerlah mewah. So, takda la membazir dan tahan lama.





So, masih sempat lagi ni kalau korang nak usha-usha lip tint ni di website www.my.althea.kr sekarang. Harga tersangatlah berbaloi! Cuma RM20 je :D

Happy shopping!

#AltheaAngel,
Hanim

No comments:

Post a Comment

Apa kata korang?

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.