Powered by Blogger.

Tuesday, June 25, 2019

Sambutan Aidifitri Di Ofis Meriah!


Assalamualaikum! Macam mana raya korang? Minggu ni last la pun kalau nak gi open house atau buat makan-makan raya kan. Minggu pertama dan kedua raya tak berapa nak meriah sangat jemputan open house kan. 

Tapi masuk minggu ketiga (minggu lepas) bapak punye jem jalan KL-SELANGOR ni hehe. Rupanya orang pakat gi open house sana sini. Masuk hiway pun jem...pacitaaa? hehe. Anyway, kita pun ada cerita raya nak kongsi, cerita di ofis jeeee hehe.

Alhamdulillah dah 7 tahun aku keje office hour, masih diberikan peluang dan nikmat meraikan Aidilfitri bersama kengkawan office. Dari segi makanan meriahnya jangan cakap la. Tak pernah tak havoc makanan bahagian aku ni hehe. Tapi yang penting bab kerjasama tu penting ye adik-adik. Kita ni tuan rumah, so buat cara tuan rumah. Gi la tolong apa yang patut, tunjuk muka dan sama-sama buat kerja. Jangan tau makan je hehe.




Anyway, minggu lepas dah selesai open house bahagian kami. Di samping itu, kami juga meraikan rakan sekerja yang dinaikkan pangkat pada penghujung bulan April hari tu tapi tak sempat nak buat jamuan untuk diaorang. So,kita sekalikan dengan jamuan raya. Tahniah korang! Selamat maju jaya di tempat baru, we gonna miss you!  



Kan aku dah cakap, meriah giler makanan kan haha! Ada yang potluck ada yang order kat orang, ada yang masak terus di office. Walaupun bahagian kami ramai yang dah berpindah bahagian tapi makanan tetap mendapat sambutan hehe. Cuma suasana tu tak macam dulu la, dulu lagi ramai lagi meriah kan.




Terima kasih pada rakan-rakan bahagian lain yang datang berkunjung ke bahagian kami. Moga tahun depan kita berpeluang meraikan Syawal bersama-sama lagi insyaAllah :)

Last but not least ....




Hahahahaha inilah tiktok mak-mak budak baru nak up kekdahnya :p


Love,
Hanim

3 comments:

Apa kata korang?

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.