ruangiklan
ruangiklan

Monday, December 03, 2012

Adik Baru..Adik Berbulu

  No comments    
categories: 



Yep yep..mereka dah dapat 'adik' baru...sayang sangat dengan 'adik berbulu dia tu. Terlalu asyik mengenjut 'baby' sampai tak sodar gambar mereka diamik hehehehe. Tu yang best tu,.bab ni memey ibu suker skodeng dari belakang hehehehe. Korang tengok la My Pearls ni..."sudah terang lagi bersuluh". Nak tambah adik baru la tu gamaknyer (@_@).






Takleh tahan gelak biler tengok 'adik berbulu' kene selimut dengan bantal busuk mira..lena sungguh 'anak' aku tidoq naaaaaa huhu. Takpe nak..practice dulu ngan 'adik berbulu' ni..sok kalu ader adik baru yang betul leh tolong ibu jagakan pulak heeeee (^_^).


0 pengomen comel:

Post a Comment

Apa kata korang?

Note: only a member of this blog may post a comment.

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.