Monday, December 03, 2012

# Cerita My Pearls

Adik Baru..Adik Berbulu




Yep yep..mereka dah dapat 'adik' baru...sayang sangat dengan 'adik berbulu dia tu. Terlalu asyik mengenjut 'baby' sampai tak sodar gambar mereka diamik hehehehe. Tu yang best tu,.bab ni memey ibu suker skodeng dari belakang hehehehe. Korang tengok la My Pearls ni..."sudah terang lagi bersuluh". Nak tambah adik baru la tu gamaknyer (@_@).






Takleh tahan gelak biler tengok 'adik berbulu' kene selimut dengan bantal busuk mira..lena sungguh 'anak' aku tidoq naaaaaa huhu. Takpe nak..practice dulu ngan 'adik berbulu' ni..sok kalu ader adik baru yang betul leh tolong ibu jagakan pulak heeeee (^_^).


No comments:

Post a Comment

Apa kata korang?