Adik Baru..Adik Berbulu

Monday, December 03, 2012




Yep yep..mereka dah dapat 'adik' baru...sayang sangat dengan 'adik berbulu dia tu. Terlalu asyik mengenjut 'baby' sampai tak sodar gambar mereka diamik hehehehe. Tu yang best tu,.bab ni memey ibu suker skodeng dari belakang hehehehe. Korang tengok la My Pearls ni..."sudah terang lagi bersuluh". Nak tambah adik baru la tu gamaknyer (@_@).






Takleh tahan gelak biler tengok 'adik berbulu' kene selimut dengan bantal busuk mira..lena sungguh 'anak' aku tidoq naaaaaa huhu. Takpe nak..practice dulu ngan 'adik berbulu' ni..sok kalu ader adik baru yang betul leh tolong ibu jagakan pulak heeeee (^_^).


You Might Also Like

0 pengomen comel

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM