Bad News+Good News=Monday Bluezzzzz~

Monday, December 03, 2012



Morning glory everyoneeeeee~*wat muker seposen*. Biasanya pagi Isnin ni ceria jer diri ini, tapi disebabkan 'kecelakaan' semalam terus jadi bluezz Monday..Tuesday..Wednesday...bla bla bla. Hurrmmmm, tu la tak mo dengar cakap incik somi ni la jadiknyer anim oiiiiii...!~

Dah berkali incik somi bagi warning order jangan dimasukkan bende2 merepek dalam bende empat segi tu..ko masukkan jugak! Dasar budak ketegaq ni la pesennyer!~Huwaaaaaa.....kini duniaku gulap gulita. HP Compaq CQ40 aku telah 'mati otak' @ atau istilah lainnya...da koma!

Tahula laptop aku tu old model, tapi tu la 'cinta hati' pertamaku..dan kini telah koma akibat perbuatanku sendiri...oh my laptop! *huh*

So, pagi ni akak pegi ofis dengan sugul sekali..korang mesti dapat rasakan kedukaan akak ni kan? Biler 'kotak hikmat' tidak berfungsi seperti dulu..tentu jiwa menjadi gelora, hati berkecamuk, perasaan tidak tenang..huhu.

However, life must go on right? At least ader satu berita gembira pagi ni yang akak terima...i won! heehehe bukan la menang kete Alphard ker atau iPhone5 tu kan, tapi menang GA dari Cik Kina huhu. So, muker ader senyum skit la pagi ni ahakzzzz~





P/S: Habis la CQ40 aku kene re-format balik! Ganti ngan nyawa baru..

You Might Also Like

0 pengomen comel

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM