ruangiklan
ruangiklan

Monday, December 03, 2012

Bad News+Good News=Monday Bluezzzzz~

  No comments    
categories: 


Morning glory everyoneeeeee~*wat muker seposen*. Biasanya pagi Isnin ni ceria jer diri ini, tapi disebabkan 'kecelakaan' semalam terus jadi bluezz Monday..Tuesday..Wednesday...bla bla bla. Hurrmmmm, tu la tak mo dengar cakap incik somi ni la jadiknyer anim oiiiiii...!~

Dah berkali incik somi bagi warning order jangan dimasukkan bende2 merepek dalam bende empat segi tu..ko masukkan jugak! Dasar budak ketegaq ni la pesennyer!~Huwaaaaaa.....kini duniaku gulap gulita. HP Compaq CQ40 aku telah 'mati otak' @ atau istilah lainnya...da koma!

Tahula laptop aku tu old model, tapi tu la 'cinta hati' pertamaku..dan kini telah koma akibat perbuatanku sendiri...oh my laptop! *huh*

So, pagi ni akak pegi ofis dengan sugul sekali..korang mesti dapat rasakan kedukaan akak ni kan? Biler 'kotak hikmat' tidak berfungsi seperti dulu..tentu jiwa menjadi gelora, hati berkecamuk, perasaan tidak tenang..huhu.

However, life must go on right? At least ader satu berita gembira pagi ni yang akak terima...i won! heehehe bukan la menang kete Alphard ker atau iPhone5 tu kan, tapi menang GA dari Cik Kina huhu. So, muker ader senyum skit la pagi ni ahakzzzz~





P/S: Habis la CQ40 aku kene re-format balik! Ganti ngan nyawa baru..

0 pengomen comel:

Post a Comment

Apa kata korang?

Note: only a member of this blog may post a comment.

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.