Wednesday, December 12, 2012

# Something in my head

Biler TERsasar,TERperasan & TERsedar!


Ok, sepanjang hampir 4 bulan akak berblogging ini, memang banyak yang telah akak kongsikan bersama korang tentang sedikit personal life akak kan. But, dua tiga menjak ni akak TERperasan yang blog akak ni dah jadi macam newspaper plak!

Ader korang perasan tak? macam2 citer yang akak selitkan dalam setiap entri akak mengenai orang itu la, orang ini la..which i found not necessary! Biler akak daftar blog ni mula2 dulu, i put genre as personal, personal, personal. So, by right it should be personal stories la kan..!hehehehe.

Tapi, disebabkan akak TERlampau TERuja untuk berkongsi news, info & tips ngan korang, genre akak dah TERtukar jadi macam news hub plak. Bukan aper, akak takleh controlla this kind of obsession! Asal hadap laptop, ader jer bende nak taip. Jari-jemari runcing ni gian nak menari atas keyboard setiap hari!Huhu, dashyat kan?? Guaner ni?hehe~

It's my blog, so it should be my stories la, ye dak?Hadoowwww! baru la ni plak akak TERperasan, but i hope korang enjoy reading my entries so far~huhu.

Aperpun, i'll try to minimize my keTERujaan untuk tulis pasal orang lain instead of mine. Bukan akak nak kejar trafik sangat, alhamdulillah la kalu korang sudi singgah sini selalu. But, yang penting adalah i have my stories here so that may be (insyaAllah) my doters will continue this legacy (chewahhhh! macam company besar dah bunyiknyer!), or at least diaorg dapat baca my blog biler akak dah takda nanti ye dak. After all, M.B.C ni pun dah jadik macam family album untuk akak belek2 gambar2 family akak tu hehe.

But..But...But.., there are at times di mana akak still akan tulis news pasai keadaan semasa (*susah nak ngelak hehe*). But, i'll make sure (insyaAllah) that i can relate that stories dengan myself dan pengajaran yang boleh kiter dapat darinya kan. Sambil2 baca, sambil2 bermuhasabah ye dak? (^_^)

And, of course la akak takleh ngelak dari GAs & Segments so, selagi member2 sempoi akak adakan contest dan yang sewaktu dengannya, i'll do my best to join u guys~ Sebab itulah yang bestnyer tentang segmen dan GA ni...boleh kenal ramai lagi member bloggers luar sana!~

P/S: Semoga kiter sumer setia berblogging!~(^_^)

2 comments:

  1. Xperla...isu semasa kdg2 penting jgk..kalau de info berguna bleh kongsi bersama..kan..Sharing is caring.

    ReplyDelete

Apa kata korang?

Follow Us @soratemplates