Kerana Bergaduh Julia Perez Dipenjarakan 3 Bulan.

Saturday, December 15, 2012


Morning glory everyoneee!~Mendung je kan pagi ni? Macam semalam jugak. Tak tahu lagi nak buat breakfast aper kat anak2,diaorg tengah lena lagi ni..so, bolehlah akak update blog kesayangan akak ni jap hehehe. Kerana mulut badan binasa, keceluparan Jupe mengkritik mutu drama Melayu di negara ini mengundang padah apabila dia dikecam hebat oleh persatuan Seniman, di mana dia didapati membuat penggambaran di sini tanpa permit!

Tu laaaa, ingat orang Malaysia pandang sangat ker kat Jupe ni? Ya Allah, lepas satu...satu kontolbesi dia buat. Jom kiter terjah...guaner dia kene penjara ni!~

Julie Perez...ketika baru balik dari  mengerjakan umrah
JAKARTA: Keputusan Mahkamah Agung di sini pada Jumaat menetapkan aktres seksi Julia Perz (Jupe) dikenakan hukuman penjaran selama tiga bulan dalam waktu terdekat susulan pergaduhannya dengan aktres Dewi Perssik pada November 2010.

"Keputusan perbicaraan menetapkan hukuman penjara tiga bulan, Hakim juga memerintahkan tertuduh (Jupe) segera dipenjarakan," ujar seorang sumber di mahkamah ketika dihubungi Kapanlagi di sini, Jumaat.-mstar


P/S: Taknak tengok filem Sumpah Malam Pertama.


Nak baca lebih-lebih? MAI SINI


You Might Also Like

2 pengomen comel

  1. mne2 org asik cete minah jek..berlakon dlm cte pe eh?

    ReplyDelete
  2. @baby lydia

    Filem yang belum siap lagi...Sumpah Malam Pertama huhu. Belum siap dah kene 'sumpah' dik hehe

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM