Wednesday, December 12, 2012

# Lelaki

Nik Aziz Akan Nikahkan Apek & Leuniey.

Apek & Leuniey

KOTA BHARU: Menteri Besar Kelantan, Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat bersetuju menikahkan penjaga gol kebangsaan, Khairul Fahmi Che Mat atau Apek dengan gadis pilihannya, Nur Eilunie Natasha Nazri pada 28 Disember ini.

Khabar gembira bagi perkahwinan pasangan pengantin yang dinanti-nantikan peminat seluruh tanah air itu dinyatakan Nik Abdul Aziz hari ini menerusi laman sosial Facebook beliau. -SH

Wowww! terkezut akak waktu baca artikel ni di Sinar Harian pagi ni.! Biar betikkkkk?? hehehehe. Aperpun, itu adalah satu khabar gembira buat pasangan itu sendiri, ahli keluarga dan tentunya semua peminat Apek seluruh Malaysia hehehe.

Dikhabarkan persetujuan berkenaan dimaklumkan kepada keluarga Leuniey menerusi surat dari Pejabat Menteri Besar Kelantan kepada bapa Leuniey, Nazri. *perrghhh! terbaekkkkkk...!*

Menurut surat bertarikh 10 Disember yang ditandatangani Setiausaha Sulit Kanan Menteri Besar, Rushdee Abdullah itu, majlis akad nikah akan berlangsung di rumah keluarga Leuniey di Pasir Pekan, kira-kira jam 10 pagi.

Nak baca lebih2?? BACA SINI


No comments:

Post a Comment

Apa kata korang?