Segmen : Nak Banner + Doodle Dari Haziati Atiey

Sunday, December 02, 2012


Tarikh Tutup : 2/12/2012 - 3/12/2012 2.30pm


Seriusss! Akak terpesona dengan kebulatan mata doodle kat atas ni! I know i have to get it..!Sumpah banner ni memey cute & simple. Kombinasi warna dengan rekaan doodle cumilssss sangat mempesonakan 2 biji mata akak. So, gegurls n bobois jom join segmen menarik ni ok. Akak memey tak tahu wat doodle ni, so i really depend on segmen yang macam ni huhu *kesiannnnn*.Simply klik banner di atas untuk join wokeh!~



Tema Banner + Doodle: Pink color tu gantikan dengan code warna : F689BC. Blue color tu gantikan dengan code warna : CC33FF. Love shape tu gantikan dengan code warna : FF0033 


Ayat : Hani Razhani (baris atas)
         http://rusukiri.blogspot.com(baris bawah)
        


You Might Also Like

4 pengomen comel

  1. congrate :)

    http://1.bp.blogspot.com/-ANhVvso3cpo/ULxeamNrljI/AAAAAAAACCk/9bovw9wDh0I/s400/h5.png

    ReplyDelete
  2. @Haziatiey

    Terima kasih dear (^_^)...i love it!

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM