Aku Sokong Orang Melayu Tapi....

Wednesday, February 27, 2013

Assalamualaikum!~ 

Bila gigi kau dalam kesakitan yang takleh diterima akal dan jiwa dan kau memerlukan rawatan...mana kau pergi? Opkos kau gi klinik gigi kan. 

Now...bila kau dah sampai klinik dan kau diberitahu DOKTOR BELUM MASUK LAGI MUNGKIN LAMBAT MASUK...kau 'panas' tak??? Kau 'meroyan' kan??

Apasal orang MELAYU suka meniaga main2 ha??!! Kau taknak meniaga naper kau buka klinik??Orang buka klinik pagi doktor mestila ada waktu pagi..ni kau masuk tengahari..camner kau meniaga? Dah tu punyer kuang ajo punyer asisstant cakap belakang pintu jer bukan nak hadap kami betul2!!

 Aper kau beromen ke dalam bilik tu???!Macam ni ka aku nak support MELAYU meniaga? Aku support MELAYU meniaga...tapi aku support MELAYU YANG RAJIN & BERSOPAN SANTUN. Hat yang MELAYU MALAS & KUANG AJO tu...takkan aku jejak kaki lagi ke tempat kau.

You Might Also Like

0 pengomen comel

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM