Chef Riz Bercinta Dengan Mak Jemah?

Thursday, February 07, 2013

Pagi ni 'tergerak' plak nak dengar ERA.fm dan masa warta berita kul 7pagt tadi, dj radio tu kata Chef Riz kini dikatakan sedang bercinta dengan Mak Jemah? MAK JEMAH???? Weh, setahu aku bukan ke Mak Jemah tu si Johan tu kan? Slot istimewa bersama Mak Jemah setiap hari tu kan? Takkan la Chef Riz bercinta ngan Johan kot?? GILER! Haru 1Malaysia kang!~hehehehe.

Kalu nak tahu MAK JEMAH mana yang sebenornya dimaksudkan oleh dj radio itu, jom kiter terjah gambo dia (^_^)



Sumber: Murai.com

Haaaaa, nilah 'Mak Jemah' yang dikatakan tu! Mujur..takda ghuper Johan hehehe. Gurau jerrrrrrr~ Menurut sumber dari potral Murai.comChef Riz nampak cukup intim dengan seorang gadis yang tidak kurang cantiknya dengan bekas isterinya melalui gambar-gambar yang dimuat turun dalam instagram milik Chef Riz.

Chef Riz turut menulis: "Mak Jemah, tengkiu bwk titew jenjalan aritu ek:-)

Hahahaha, nasib la kene panggil mak jemah. Aperpun, status sebenar hubungan mereka masih kabur gitu, macam kabus tebal di pagi hari di hiway Pantai Timur hahaha *merepeks sangat!* Kalu nak kasi clear 'kabus tebal' tu kenela tunggu jawapan dari Chef Riz & Mak Jemah sendiri yek!~Peace!~


You Might Also Like

1 pengomen comel

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM