ruangiklan
ruangiklan

Saturday, February 02, 2013

Chicken Lasagna.

  No comments    
categories: 
Petang cenggini memey best kalu dapat makan yang simple tapi sedap hingga mencengkam perut haha. Sejak aku suker mengunyah di opis waktu petang, tabiat 'baik' ini aku amalkan jugak di rumah hehehe. Sampai anak2 pun terikut sama heeee~

Petang ni aku pilih Chicken Lasagna sebagai santapan petangku. Aper? Aku masak lasagna?? A'ah aku masak tapi aku suruh Domino's masak pastu aku upah diaorg hahahaha. Giler aper aku nak masak lasagna dengan satu resepi pun aku tak hengat! Kang terbako dapur mak aku saper nak jawab???



Yang paling bestnyer, lasagna ni aku order semalam tapi arini baru dapat makan hahaha. Nak tau naper? Sebab semalam kami dah mentekedarah sampai 2 jenis pizza pastu ngan chicken wings lagi! Tu pasai petang ni baru nak layan chicken lasagna ni hehehe.

Satu lagi yang aku sukerpasai chicken lasagna ni ialah ia tak mudah 'basi' atau berlendir walaupun aku tak masukkan dalam peti ais. Aku sajer jer nak test samada lasagna ni tahan lama ke tak...memey TERBUKTI!hehehehe~

Anak2 plak layan kek coklat beli kat pasar malam rabu aritu. Kek coklat ni sedap kalu letak dalam peti ais dulu.


Walaupun sedap kek coklat ni, aku tak sanggup nak tumpang makan diaorg punyer. Nak tau naper?....tu...korang tengok tu....dia 'penyai-penyai' (lenyek) kek tu sampai jadi ..eeeiiiii.....selera masing2 hehehehe. Asalkan diaorang makan haha.

Selamat menjamu selera!(^_^)


0 pengomen comel:

Post a Comment

Apa kata korang?

Note: only a member of this blog may post a comment.

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.