10 Corak Bendera Untuk Bendera Politik Malaysia.

Thursday, April 18, 2013

Assalamualaikum!~

Sekarang ni kat mana2 pun 'perang' bendera dah semakin sengit Kenit tengok. Atas tembok, pagar, tebing, tiang letrik, bumbung flat, tangki air dan ampaian baju pun jadi 'mangsa' politik mereka! hahaha. Takpa takpa...semangat masing-masing ye dop?

Mungkinkah 10 corak bendera ini boleh juga digunakan untuk memeriahkan 'perang' bendera antara mereka? hehehe. Jom kita terjah!~





1.
Bagi parti yang suka membawa isu2 yang sensitif dan 'tajam', mungkin
bendera durian ini sesuai! Atau pun bagi yang suka makan
durian....ke?haha

2. 
Yang ni bagi yang ada tendency untuk lompat parti hahaha.
Diaorg suka guna istilah 'katak'. But, this is transformer not katak la.

3. 
Since badminton menjadi sukan feveret rakyat Malaysia, why not kita guna
bendera ni kan? Terutama parti yang suka 'smash' sesuatu isu haha.

4. 
'Bersih' people boleh juga guna bendera ni. Be superhero dan 'bersihkan'
arena politik kita dari 'kekotoran' hehe.

5. 
Bendera ni jenis yang suka kuar ayat, "Tak suka Malaysia? You boleh
kuar dari sini!"
haha 

6. 
Bendera ni sangat sesuai untuk politic cybertroopers yang suka
'bedil' sana 'bedil' sini.


7.
Haaaa yang ni hat suka bawak kuar video. Sekarang ni kan
banyak video2 kelucahan melampau oleh pihak yang tidak bertanggungjawab.
Maka, bendera ini sesuai untuk anda.

8.
Haaaa bendera ni sesuai untuk Kenit muahahaha. Ari2 stuck dalam trafik jam!
Kalau lekat bendera ni kat kete baru ada semangat sikit kot!
wahahahaha~

9.
Bendera ni sesuai bagi mereka yang berazam nak tangkap pencuri, perasuah
dan lain-lain. Tema yang digunakan, "Gotta catch them all"

10.
Yang ni bagi yg suka berlagak macam dia Superman. Tapi, takyah la jadi Superman
sebab kita ada lagi yang lebih SUPERPOWER di atas sana (Allah s.w.t).
In case should you know, Superman ini adalah ikon yang diwujudkan oleh
orang Yahudi, so no need la ye....


So, amacam? Ada bendera2 di atas sesuai dengan taste korang? hahaha.


You Might Also Like

2 pengomen comel

  1. hehe.. cantik blog.. kita dah follow... :-)

    ReplyDelete
  2. haha.. terbaik la..agknya kalau politican tbaca entri ni berasap .hehe

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM