Friday, April 19, 2013

# Cerita My Pearls

Bila Berkaki Panjang....

Assalamualaikum!~

Memiliki sepasang kaki panjang memang diidamkan setiap wanita yang nak kelihatan seksi dan tinggi lampai. Kebanyakan wanita di China sanggup 'tanam' besi extra dalam tulang kaki mereka untuk menambah ketinggian sekaligus mahu dilihat sebagai cantik dan seksi kerana memiliki sepasang kaki yang panjang!

Aku memang semulajadi dah panjang...i mean kaki panjang hehehe. Tapi, lari tak laju mana pun, boleh lompat sejengkal dari tanah je pun, panjat tak tinggi mana pun hehe. Tapi, baru2 ini aku perasan yang kakiku yang panjang ini ada juga manfaatnya buat anak2 dara kesayanganku.....




seronok je kakak meluncur ke bawah kan.

siap berebut lagi!

Itulah anak2 zaman sekarang, banyak akalnya kan. Kalau aku dulu buat macam ni kat mak lama dah kene pelempang laju-laju hehe. Tak sampai hati pulak nak marah diaorg, siang dah sibuk ngan sekolah dan nurseri. Takda masa nak singgah taman permainan. So, kaki ibulah yang jadi tempat bermain.

Tak sakit mana pun, sorang 18kg sorang 14kg. Dua2 naik baru 32kg...kuat jugak kaki aku ni hehehe.

3 comments:

  1. Jemput join segmen saya: Makan-Makan Giveaway!
    Hadiah semua makanan sedap2 ;)
    asli dari Umizamira Enterprise

    http://www.miratulreyyah.my/2013/04/makan-makan-giveaway-by-miratul-reyyah.html

    ReplyDelete
  2. haha..sama la kita..kaki panjang .bersyukur..hehe..bijak2..btw kak pic kat header tu yang belah kanan tu look like my sis..hehe..sama sangat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ke? kalau macam tu your sis pun comel jugak ye (^_^)

      Delete

Apa kata korang?