KOMLI Pulak.....

Wednesday, April 24, 2013

Assaalamualaikum!~

Nak try KOMLI pulak la. Banyak yang cakap better than Nuffie. Kenit baru daftar minggu lepas. Cepat pulak dia balas email hehe.




Mula2 nak masukkan code script tu memang seksa! Puas Kenit google kot2 kalau ada sesapa yang buat tutorial pasal KOMLI ni. Hampir putus asa beb! 

Kenit try and error dekat 50 kali kot! Last2 Kenit try letak kat 'Add Gadget'. Aiyaaaaa baru boleh! Alhamdulillah heehehe. So, sekarang iklan KOMLI dengan rasminya dah menepek di Nukilan Kenit hou yeaaaaaa!

Dan secara rasminya, Nuffie telah di'madu'kan wahahaa. Tu la liat sangat nak dapat BE hehe.

Pada yang nak try KOMLI, boleh daftar kat SINI.

You Might Also Like

1 pengomen comel

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM