Pengumuman: Gangguan Bekalan Air Di Wilayah Gombak & Kuala Lumpur.

Friday, April 12, 2013

Assalamualaikum!~




Rumah Kenit turut terjejas dengan gangguan air ni. Start dari malam tadi dah takda air. Namun, notis gangguan air ni ramai yang tahu lagi kan? Bagi yang takda tangki air simpanan atau tempayan, bolehla sediakan lebih dari satu mulai sekarang sebab dijangkakan gangguan bekalan air ini akan berlarutan sehingga 4 atau 5 hari bermula hari ini.

Gangguan ini berlaku berikutan kejadian paip (jenis mild steel) dari Kolam Air Dusun Kubung ke Wangsa Maju telah pecah di lokasi berhampiran tebing sungai di Kampung Melayu Batu Caves. Jom kita tengok kawasan mana yang terjejas.





Bagi yang terlibat dengan gangguan bekalan air tidak berjadual ini, anda bolehla menghubungi pihak berwajib senandainya memerlukan bantuan bekalan air menerusi lori tangki atau ingin mendapat maklumat lanjut bolehlah menghubungi Pusat Perkhidmatan Pelanggan (PUSPEL) di talian 1-800-88-5252

SYABAS juga menyarankan para pengguna untuk mendapatkan maklumat terkini berhubung gangguan bekalan air ini menerusi laman web www.syabas.com.my. Pengguna juga boleh membuat aduan atau pertanyaan di laman Facebook atau Twitter SYABAS dengan menaip ‘puspel’atau ‘puspel syabas’



You Might Also Like

5 pengomen comel

  1. Thanks share...
    Umah Mr.JR ada....
    Hehheh..
    nak bagitau dia jap..

    ReplyDelete
  2. sib baik tempat tempat x tersenarai.. klu x jenuh nak turun angkut air ulang alik.. =(

    thanx bg info, kenit.. =)

    ReplyDelete
  3. oh..kita tak tinggal sana2 tu..huhu. harap cepat settle la..ganggu life ja..

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM