ruangiklan
ruangiklan

Sunday, April 28, 2013

Rajuk si Nuffie : Glitterati to Non-Glitterati.

  5 comments    
categories: 
Assalamualaikum!~





Kenit dah agak...dah agak. Bila dapat tahu Nuffie di'madu'kan dengan KOMLI terus dia merajuk hehehe. Dah, ko punye rajuk je ko kire, Kenit punye rajuk ko tak kire yek! Sejak Kenit letak KOMLI kat Nukilan Kenit, status yang dahulunya berwarna keemasan kini telah bertukar ke warna hijau.

Memang Kenit dah suspek risiko letak iklan selain Nuffie. Tapi, hasil asyik ciput je acaner? Takpelah, lagipun Kenit suka kaler ijau heehehe. Now that Kenit dah ada KOMLI, but Kenit takkan buang Nuffie. Ligat pulak tengok iklan Nuffie 'menari-nari' kat blog ye.

So, bila Kenit check income still the same...but bila tengok earnings....aiikkkkk??!!!

Mano datangnyo ni?? Mano munculnyo ni???


Memang Kenit tak pernah dapat CPUV lagi sebelum ni. Asyik kosong memanjang dari tahun lepas. Tapi, kelmarin bila dah tukar status dari Glitterati kepada Non-Glitterati, alih2 dia kuar pulak....sekali ompek!hehehe.

Ni nak 'pancing' Kenit balik ke aper? haha. Dari tahun lepas dah ada baru kelmarin masuknya...apeke hei?? I don't understand you Nuffie.

5 comments:

  1. hoo.. nuffie soh mike kembali setia lea tu kott.. hihihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. ntah le...kalau cam tu teman nak merajuk lame sikit la, biar banyak lagi dia bagi ke teman hahaha :)

      Delete
  2. Kume kot ada duit iklan lebey alhamdulillah sebab blog kume pun ngisahkan perkhidmatan jurufoto utk diupah

    ReplyDelete
  3. owh..sama la kite ..rajuk jg ngan Nuffie..keh2..

    ReplyDelete

Apa kata korang?

Note: only a member of this blog may post a comment.

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.