Rajuk si Nuffie : Glitterati to Non-Glitterati.

Sunday, April 28, 2013

Assalamualaikum!~





Kenit dah agak...dah agak. Bila dapat tahu Nuffie di'madu'kan dengan KOMLI terus dia merajuk hehehe. Dah, ko punye rajuk je ko kire, Kenit punye rajuk ko tak kire yek! Sejak Kenit letak KOMLI kat Nukilan Kenit, status yang dahulunya berwarna keemasan kini telah bertukar ke warna hijau.

Memang Kenit dah suspek risiko letak iklan selain Nuffie. Tapi, hasil asyik ciput je acaner? Takpelah, lagipun Kenit suka kaler ijau heehehe. Now that Kenit dah ada KOMLI, but Kenit takkan buang Nuffie. Ligat pulak tengok iklan Nuffie 'menari-nari' kat blog ye.

So, bila Kenit check income still the same...but bila tengok earnings....aiikkkkk??!!!

Mano datangnyo ni?? Mano munculnyo ni???


Memang Kenit tak pernah dapat CPUV lagi sebelum ni. Asyik kosong memanjang dari tahun lepas. Tapi, kelmarin bila dah tukar status dari Glitterati kepada Non-Glitterati, alih2 dia kuar pulak....sekali ompek!hehehe.

Ni nak 'pancing' Kenit balik ke aper? haha. Dari tahun lepas dah ada baru kelmarin masuknya...apeke hei?? I don't understand you Nuffie.

You Might Also Like

5 pengomen comel

  1. hoo.. nuffie soh mike kembali setia lea tu kott.. hihihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. ntah le...kalau cam tu teman nak merajuk lame sikit la, biar banyak lagi dia bagi ke teman hahaha :)

      Delete
  2. Kume kot ada duit iklan lebey alhamdulillah sebab blog kume pun ngisahkan perkhidmatan jurufoto utk diupah

    ReplyDelete
  3. owh..sama la kite ..rajuk jg ngan Nuffie..keh2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kena jual mahal skit ngn nuffie ni hehe

      Delete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM