Senarai Simbol Yang Digunakan Calon Bebas PRU13.

Monday, April 22, 2013

Assalamualaikum!~

Umum dah tahu bendera dan lambang yang digunakan oleh calon dari parti-parti besar (PAS,BN, PKR, DAP, PSM dsbnya) untuk PRU13. Tapi, kita kena tahu jugak lambang yang digunakan oleh calon2 yang bertanding atas tiket bebas. Dimaklumkan seramai lebih 2000 calon bebas akan bertanding untuk PRU13 kali ini. 

Kebanyakan dari lambang yang digunakan oleh calon-calon bebas ni memang agak pelik. Tak tahu pulak la apa relevannya lambang cerek (kettle) dengan calon tersebut. Mungkin dia obses ngan cerek? Hurmmm.....



sumber:yahoo

Dalam banyak2 simbol yang digunakan di atas, Kenit hanya tahu simbol kunci adalah untuk calon bebas makcik Maimun Yusof, 94 tahun. Aperpun, selamat bertanding kepada semua calon bebas seluruh negara! (^_^)



Kalau nak tahu pasal mengundi, kena terjah yang ni jugak : 

You Might Also Like

5 pengomen comel

  1. asslamualaikum....selamat mengundi nanti yer...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam...selamat mengundi buat kak mas juga (^_^)

      Delete
  2. Info yg menarik. Thanks for the share :)

    ReplyDelete
  3. oh..kita ingatkan calon2 bebas ni satu group..rupanya lain2 ea..huhu..macam2 simbol ada..huhu

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM