Trip to Pusat Sains Negara.

Thursday, April 25, 2013

Assalamualaikum!~


Last week diaorg dengan senang hati dan gumbiranya meninggalkan ibu ayah untuk ikut trip ke PSN.



Wani's 1st Trip to PSN - 17/4/2013 (1st day)



Suke sangat tak ikat rambut.


Amboi gembira duduk depan sekali ye


Senyum molek plak kakak waktu ni. Kemain lagi dia 'peace'.

Bersama cikgu Rahil








Mira's 1st Trip to PSN - 18/4/2013 (2nd Day)




That's my girl!

Oohhh magic silang tangan ni la yang dia dok
 try kt umah hehe






My girl depan sekali! weeee :D.
Kemain lagi jeling dia!



Baca doa dalam bas

Seronok tengok diaorg had fun kat sana. 1st time join this kind of trip, pergi ngan kawan2 sekolah pulak tu mau tak enjoy! Paling seronok naik bas besar! hahaha. Balik umah berjela2 panjang citer diaorg...but im happy to see that smile on their faces.

Balik umah excited tunjuk 'magic' trick diaorg. Tersengih sengsorang tiap kali baca Dunia Magika - Part 1 & Dunia Magika - Part 2

foto ihsan : fb s.anakanda

You Might Also Like

1 pengomen comel

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM