UPDATE : Cerita Kak Wan - Citra Pesona Seorang Wanita.

Saturday, April 27, 2013

Assalamualaikum!~

Kenit baru dapat makluman terbaru mengatakan buku Cerita Kak Wan karya Ustaz Zahiruddin Zabidi boleh didapati di Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur (PABKL) di PWTC yang sedang berlangsung sekarang sehingga 5 Mei 2013. 

Bagi anda yang masih mencari dan berminat untuk mendapatkan naskhah terbaru dari Ustaz Zahiruddin Zabidin, Cerita Kak Wan - Citra Pesona Seorang Wanita bolehlah berkunjung ke booth Alam Raya Enterprise Sdn. Bhd, tingkat 2, depan Al-Hidayah Publisher Sdn. Bhd.  & di booth Gerak Budaya Sdn. Bhd, belakang ITBM di tingkat 2 juga. 
kredit : fb ustaz Zahiruddin


kredit: fb ustaz Zahiruddin

Jadi, jangan lepaskan peluang ini untuk mendapatkan senaskhah karya istimewa dari Ustaz Zahiruddin. Harga masih sama hanya RM30. Bagi yang ingin mendapatkannya secara online, bolehlah terjah SINI.

Selamat membaca (^_^)

You Might Also Like

1 pengomen comel

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM