Bulu Kaki Boleh Elakkan Gangguan Seksual?

Thursday, June 20, 2013

Assalamualaikum!~

One thing for sure in this world, there's always a place for things that u would think absurd! Bagi sesetengah kelompok manusia di dunia ini, mungkin cara sebegini dapat membanteras gejala dan jenayah rogol yang semakin meningkat.

But, most of us...i mean particularly me.. i prefer the normal way instead hehehe. Aperpun, kita tolak ketepi dulu pandangan masing2, kita terjah apa yang Kenit nak kongsikan ni (^^,).

Bagi mengelakkan gangguan seksual dari lelaki gila seks, sebuah syarikat di China sedang mempelopori 'fesyen' kaki berbulu yang boleh dipakai seperti seluar biasa dari paras pinggang hingga ke buku lali.


Nah! tengok....



eeuuwwww! ok tu bukan bulu betul ye, tu bulu tiruan, macam pakai
socks tapi tambah bulu muahahaha.
Sekeping gambar turut dimuaturun ke laman sosial menunjukkan seorang model mengenakan  sarung kaki bulu tiruan itu. Keterangan turut ditambah pada gambar itu menyebut, 


"super sexy, summertime anti-pervert full-leg-of-hair stockings, essential for all young girls going out [emoticon of clapping dinosaur with hearts coming out of its head]."
(super sexy kerrrrrr???homai leggggggg...super hairy ada kot ekeke)
 info

Respon from public?? Hah! Kenit tak fikir ada pempuan nak pakai stokin bulu tiruan ni ekekeke. Kita faham niat baik mereka dalam memberikan idea untuk melindungi wanita, but this....i mean this....hairy look on your legs?? *chuckles*
On the other hand, kita cuba untuk bersangka baik dan fikir MUNGKIN dengan memakai sarung kaki bulu tiruan ni, perogol tak sanggup nak hadap even for 2 seconds! TAPI, kalaula terjumpa pulak dengan PEROGOL yang TERTARIK KEPADA BULU (suka yang banyak bulu, lagi banyak lagi seksi!), acaner???! Then, you are screwed...BIG TIME!muehss~

PELUANG SELAMAT DARI DIROGOL? - Perhaps... kalau ada yang pakai jangankan perogol, orang biasa nengok pun pejam mata terus...tak sanggup nengok!

RISIKO? - Having something that is not naturally from your body memang takkan boleh diterima orang lain. Unless, group anda adalah yang jenis ekstrim. Suka pada aksesori ekstrim camni heeee.

SEXY? - Hah! U TELL ME!!!Wait...ni kalu pakai depan tok laki (suami) pom, tok laki lari teruh dok balik umah doh!buwekkkkkkkk!~

Kesimpulannya, banyak lagi cara lain yang boleh kita gunakan instead of this. Sebab tu, manusia perlu kepada agama dan Islam menawarkan cara hidup yang lebih praktikal dan tidak menjelikkan. Bukan seperti idea-idea pelik yang manusia suka buat, ikut logik semata-mata.

Sebab itu semua pihak perlu memainkan peranan yang besar. Baik dari aspek Peranan Wanita mahupun Peranan Lelaki. Islam itu mudah...dan yang pastinya Islam itu cantik serba serbi.

So, guys...sarung kaki bulu kat atas tu? Sape nak boleh order sini buahahahaha~ buwekkkkkkkk!

WHAT YOUR RESPOND? (^_^)

You Might Also Like

8 pengomen comel

  1. hahahahaha... betul.. aku sendiri pn kalau tengok, pejam balik mata. silap2 termuntah. hahahaha

    ReplyDelete
  2. Assalammualaikum...

    Macam2 ader kan... pelik tp benar ...ehehehe..

    mselim3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam mselim...

      pelik tapi menjelikkan hehe :D

      Delete
  3. tu dia. idea mmg brilliant la company china tu tapi sangat2 geli la pula. haha

    ReplyDelete
  4. hahahahahaha.. x bkenan teman nengoknyeee..

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM