Lollipop Perisa Susu Ibu - For Real??!

Monday, June 10, 2013

Assalamualaikum!~

Errkkk? biar betik?? Wujudkah sebegitu? Di mana? Apa ghupernye?


"Rilek brader...brader rilek...rilek brader...brader rilek...rilek brader...brader rileklaaaaaaaaaa"  hehehe~
(lagu Rilek Brader)


Alkisahnye.....

Seorang  pengeluar gula-gula lollipop ingin mencari kelainan pada produk lollipopnya, lalu dia menghasilkan lollipop berperisa SUSU IBU. Sebelum ini, dia telah berjaya menghasilkan dan menjual lollipop berperisa Tabasco, pensel (PENSEL???? u mean pensel tuk menulis tu kan?kan?kan?), bakon dan jalapeno, kali ini dia ingin membawa masuk rasa 'kasih sayang ibu' ke dalam lollipopnya. (What the heck kasih sayang....??)

Lollyphile - Pengasas syarikat itu yang beroperasi di Texas , Jason Darling, 34, berkata bahawa orang ramai tidak perlu risau kerana lollipops tersebut bukan dibuat dari susu ibu yang sebenar (tadi kata perisa ibu, skrg kata bukan dari susu ibu....weirdo!). Malah, ia adalah campuran gula, sirap jagung dan perasa tambahan.

"Saya ingin tahu rasanya, jadi mereka berikan segelas pada saya. Ia sedap, hebat. Saya dah lama tak merasainya", katanya pada Toronto Star.

"Saya bukan mahu mempromosi seks melalui lollipops. Saya hanya cuba menjualnya", katanya lagi pada Fox.
breast-milk flavored lollipops....WHAT????

Gitulah alkisahnye....

Pelik sungguh omputih ni. Yang bukan-bukan dibuatnya. Errk....mohon janganlah benda ni dijual di Mesia. Lagi bagus jangan beli langsung. Dah la takda label bahan kandungan, tetiba makan rasa.......wakkkkkkk! ughhhh~

Jika anda peminat tegar lollipop sebegini, jaga-jaga.....ihik ihik ihik~

You Might Also Like

10 pengomen comel

  1. Assalamualaikum kenit. euwwww gelinya. memang taklah nak beli lolipop lagi! hahahhahaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam sheila...

      hahaha belum terlambat lagi...pasni kalu tengok mesti terbayang ekekeke (^^,)

      Delete
  2. Rasa susu ibu? Janggal sangat gayanye tu walaupun perisa artificial, tapi still awkward kalau dibeli. Nasib baik artificial, kalau yang real punya, mau ramai yang tak pasal-pasal jadi saudara susuan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak bikin gempak sikit tu pasal dia letak 'perisa susu ibu'. Tapi, memang janggal sungguhla bunyi dan rasanya. Tak sior teman!hhehehe.

      Delete
  3. mcm xde benda lain diorang nie nak jual kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak siti, apa saje yang boleh mendatangkan duit mereka akan jual habis-habisan kak hehehe. Otak duit ni la dia...

      Delete
  4. euw....
    klo perisa susu lembu..sedap la jugak..disamping galkkan kanak2 ambik susu nih

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM