How Useful Coca Cola Is!

Sunday, July 14, 2013

Assalamualaikum!~

Amazing amazing!  Before this, people said Coca Cola not good! Coca Cola can damage your inner organ! Coca Cola is Jewish's DIRTY plan! Coca Cola this....Coca Cola thatttttt!

Nowadays, people also drink Coca Cola when they break their fast. How do you feel when that gassy water passing through your esofagus and into your stomach after almost 12 hours fasting?



See?see?? Now can you understand why I say Coca Cola is very useful!hehehehe. It washes out all the rusty and leave the metal shining! SHINE BRIGHT LIKE A DIAMOND hah? muahahaha.

I can't believe Coca Cola can be that useful! Of all the bad things they say about Coca Cola, still it has an incredible unbelievable supporters from all over the world. And Coca Cola company still 'standing' proudly to serve its customers.

So, you still wanna drink it? heeeee (^^,)

P/S: Luckily i'm a fruit juice lover (^_^). Selamat berbuka puasa everyone (^_^)

You Might Also Like

2 pengomen comel

  1. agak2x minum coke nie boleh menghilangkan karat kat tulang kita tak?..heheh..aku dah lama tak minum coke nie. Aku berhenti minum coke masa form 5.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha tak tau la plak tu abg bahrain. Tapi, kalu boleh ilangkan karat di hati skali pun ok gak kan hehe :D

      Delete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM