Keuntungan Bulan Jun.

Tuesday, July 02, 2013

Assalamualaikum!~

Lama tak buat entry pasai Nuffie. Sama merajuk la Kenit ni pun hehehe. Malasla nak tulis tiap kali dapat iklan baru. Kenit pulun sekali semua dalam satu bulan baru buat kira-kira, ok tak cenggitu?hehe

Untung pun sen sen je, tapi ok la dari takda. Dia kira camner Kenit tak tau la, tapi terima kasih pada yang sudi klik iklan Kenit. Naik jugak pulus Kenit walau tak capai RM10 hengget hehehe.



Ciput je iklan Kenit dapat. Setelah ditambah dengan bilangan iklan yang ada, ditolak dengan kekerapan ia muncul, didarab dengan bilangan jari yang mengklik, dibahagi pula dengan rasa merajuk Nuffie pada Kenit dan dipuncakuasaduakan dengan rasa merajuk Kenit pada Nuffie....kire punye kire....gedebak gedebuk..... dapatla.... 





RM1.20!

Muahahaha ok la tu rejekiiiiiiiiii. So, boleh tahan jugak untung bulan ni...lepas beli cekelat kat anak-anak wakakakaka (^_^)

You Might Also Like

25 pengomen comel

  1. Alhamdulillah... Still rezeki kan Kenit? *_^

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum kenit, alhamdullilah. atleast nuffie tak majuk besar dengan kenit. hehehe rezeki tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam sheila...

      alhamdulillah boleh la sis, asalkan ader iklan dia menari2 di blog ni dah la. Untung belakang kira la tu kan :)

      Delete
  3. Dah itu je rezekinya.. redha jela hihi..

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. tak pasti samada through imotiv atau web nuffnang terus...kena cuba tu (^^,)

      Delete
  5. akak pun macam tu jugak..ade rezeki adelah...xde nak wat camne...mungkin rezeki yang lain pulak

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye kak, sy follow camtu gak la. Maleh nak mikior untung rugi :)

      Delete
  6. Assalammualikum....kenit cenonit,

    Alhamdulilah... rezeki, bersyukur pada yang sikit adalah lebih baik...

    mselim3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam mselim...

      alhamdulillah tak kira banyak atau sikit kenit bersyukur setiap hari (^_^)

      Delete
  7. hihi.. rezeki tu, sapa nak bagi.. hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. tul tu niza...aperpun, terima kasih pada yang memberi (^_^)

      Delete
  8. Alhamdulillah. Tetap rezeki yang halal :)

    ReplyDelete
  9. wah...bayaknya...mintak singgit

    ReplyDelete
    Replies
    1. tunggu dapat RM50 baru leh bagi singgit muahaha

      Delete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM