Mudahnya Melipat Kain!

Thursday, July 11, 2013

Assalamualaikum!~

Hohohoho ittttttula yang paling lambat sekali nak siap haha. Dalam banyak-banyak keje umah, bab lipat melipat kain ni memang tak pernah yang pas! 85% kajian menunjukkan anak-anak dara malas melipat baju dan tabiat ini terbawa-bawa sampai ke alam perkahwinan hehe. Kajian ni Kenit yang buat sorang jadi anda berhak untuk merasa ragu dengan peratusan di atas. Tapi, jika anda setuju sila angkat kening Ziana Zain (^_^)

Basuh kemain lajuuuuu...sidai kemain cepatttttt...tapi bila nak lipat...alahaiiiiiii.

So, Kenit ader tengok satu video cara nak melipat kain dengan mudah. Simple giler! Kenit try buat sekali...boleh arrr hehe. Walaupun ada senget benget sana sini, tapi ok arr. Practice makes perfect kan! So, Kenit practice lagi......


video

Hahahaha amacam, boleh arrr tuuu :P. Terima kasih kepada camerawoman Kenit iaitu kakak ekekeke. 3 kali take baru menjadi video ni huahuahua.

Kalau korang nak blaja jugak cara melipat kain yang mudah, tengok video bawah ni.




Pasni tiada lagi alasan malas dan tak sempat lipat kain hahaha. Orang dah bagi teknik baekkkk punya...sangat mudah sangat cepat. Brillilant betul otak diaorg ni...beli kat ner eh?muehehehe~

Mission Possible : Harap dapat kosongkan bakul baju yang berbakul-bakul sebelum raya ni buahahaha~

You Might Also Like

6 pengomen comel

  1. Replies
    1. zahara cuba tau...seronok jugak cara baru ni hehe (^^,)

      Delete
  2. umah yumida banyak kain...beznye kalo leh lipat dgn cepat

    ReplyDelete
    Replies
    1. samala ngan kita sis. Kain nak lipat tinggi menggunung tunggu semangat je nak lipat haha :p

      Delete
  3. kak lea kan..kan...kan...baru je tadi siap lipat baju 3 round huwaaaaa menci..menci lipat baju bergunung!!!nasib baik lepas lipat,anak 3 orang tu laju je simpankan dalam gobok he3..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kenit tak start lagi ni kak lea hahaha. ader 3 gunung nak kasi perabih ni...! :D

      Delete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM