Thursday, July 11, 2013

# Pendaftaran Tahun 1 2014

Pendaftaran Tahun 1 2014 - Check Penempatan Sekolah.

Assalamualaikum!~

Last time pendaftaran kat sekolah lama sudah dibatalkan. Bila dah batal kena la buat permohonan online yang baru kalau nak daftar anak di sekolah lain. Ikutkan prosedur ni tak susah tapi yang menyusahkan bila mak bapak tak tau alamat sekolah yang betul hehe.

Takpe...takpe everyone makes mistakes. Now, Kenit dah daftar baru dan pergi sekolah yang betul kali ni. Tapi, pendaftaran dah lambat. Awal bulan 7 baru nak gi sekolah hantar surat so tawakal bebanyak je la masa tu.



Keputusan dah kuar...

Walaupun permohonan ke sekolah asal tak diluluskan, tapi alhamdulillah kakak dapat sekolah yang baru ni. Masih dekat dengan opis Kenit dan tak jauh juga dari sekolah yang dipohon cuma lorong je lain-lain. Ok le tuuu...

Senang je nak check status permohonan. Just klik SINI dan isikan no. kad pengenalan anak dan result pun kuar!

Pengesahan akan bermula 1 Ogos depan, tapi time tu nak raya so kita pi raya dulu nooo hehe.

No comments:

Post a Comment

Apa kata korang?