ruangiklan
ruangiklan

Thursday, July 11, 2013

Pendaftaran Tahun 1 2014 - Check Penempatan Sekolah.

Assalamualaikum!~

Last time pendaftaran kat sekolah lama sudah dibatalkan. Bila dah batal kena la buat permohonan online yang baru kalau nak daftar anak di sekolah lain. Ikutkan prosedur ni tak susah tapi yang menyusahkan bila mak bapak tak tau alamat sekolah yang betul hehe.

Takpe...takpe everyone makes mistakes. Now, Kenit dah daftar baru dan pergi sekolah yang betul kali ni. Tapi, pendaftaran dah lambat. Awal bulan 7 baru nak gi sekolah hantar surat so tawakal bebanyak je la masa tu.



Keputusan dah kuar...

Walaupun permohonan ke sekolah asal tak diluluskan, tapi alhamdulillah kakak dapat sekolah yang baru ni. Masih dekat dengan opis Kenit dan tak jauh juga dari sekolah yang dipohon cuma lorong je lain-lain. Ok le tuuu...

Senang je nak check status permohonan. Just klik SINI dan isikan no. kad pengenalan anak dan result pun kuar!

Pengesahan akan bermula 1 Ogos depan, tapi time tu nak raya so kita pi raya dulu nooo hehe.

0 pengomen comel:

Post a Comment

Apa kata korang?

Note: only a member of this blog may post a comment.

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.