Samsung Galaxy GRAND Original Untuk Dijual.

Wednesday, July 03, 2013

Assalamualaikum!~

*entri melekat *
STATUS : ITEM SOLD

Pagi ni badan Kenit dah kebah sikit panasnya, tapi sebolehnya Kenit gagahkan duduk dalam opis sejuk beku ni!huhu. Semoga esok lebih baik buat Kenit, Kenit mohon doa dari anda semua ya.

Ok, straight to the point la ye. Pak Jelan ada bawak balik satu set smartphone Samsung Galaxy GRAND Original petang semalam. So, dia mintak Kenit promote kat Nukilan Kenit kalau-kalau ada yang berminat nak beli. Tapi sayang, stok ader satu (1) je dalam tangan Kenit. 

Samsung Galaxy GRAND didatangkan dalam satu set.





7 barang yang anda nampak dalam gambar ni itulah yang anda akan dapat. CONDITION TIP TOP DAN FIRST HAND. Tidak termasuk screen protecter. Sorry, charger dan headset duk bawah kotak handphone.

Anda akan dapat FREE :
  • Memory Card 16GB

Samsung Galaxy GRAND ni DUAL SIM so, anda boleh letak dua (2) sim card. Memory card 8GB dah ada dalam handphone ni tapi Kenit tambah lagi 16GB sebagai FREE GIFT.

Warranty kilang setahun. Disebabkan Samsung GRAND ni ORIGINAL, so anda boleh hantar kat mana-mana wakil Samsung. Anda boleh register secara online sendiri.

Now, the best part hehe. Harga bagi kesemua barang diatas hanya RM900

Jika anda berminat:

  • CASH AND CARRY SAHAJA
  • Pembeli dari KUALA LUMPUR & SELANGOR SAHAJA.
  • Jika anda ingin ambil sendiri, nyatakan lokasi anda (KL & KLANG VALLEY SHJ)
  • Anda perlu deposit RM100 dalam akaun bank Kenit selepas persetujuan dibuat sebagai bukti anda berminat dengan produk ini.
  • Sekiranya anda GAGAL membayar baki wang pada hari yang sama, Kenit kira deposit RM100 tu burn (hangus). Barang satu je pun lagipun Kenit tolong jual orang punye jadi Kenit taknak timbul masalah.
  • Sila MMS resit bukti (lengkap) di no. 012-9466842 atau emailkan di wanimira737@gmail.com
  • Selepas Kenit dapat pengesahan, anda boleh PM Kenit nama, lokasi anda dan no. telefon (kalau tak jumpa boleh call)
  • Cepat anda bank-in deposit insyaAllah cepat Kenit beri sebab barang dah ada dalam tangan.



ANDA BERMINAT? Boleh PM Kenit di SINI.

Stok ada SATU je, jadi siapa cepat dia dapat!
(^^,)

ONLY SERIOUS BUYER WILL BE ENTERTAINED!

You Might Also Like

14 pengomen comel

  1. best jugak samsung grand nie sbb dia dual simkad..

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah sis yang ni nampak GRAND sikit (^_^)

      Delete
  2. Bestnya dual sim lagi tue..mudah la xpyh la asyik dok tukar2 sim lagi dah..;p

    ReplyDelete
  3. waaaaa..tapi s3 haritu pn kawan jual 900. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. S3 tu klon kot, cuma ada one sim je bro ni DUAL SIM ORIGINAL lagi tau haha (^_^)

      Delete
  4. alah kak lea baru je beli samsung rex untuk si kembar pakai kat rumah.rancang raya hubby nak belikan s3 atau s4 utk kak lea pulak..tengok bajet masa tu.memang ramai blogger review grand ni..sempoi ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. best la kak lea dapat s4 hehe. sy tengok GRAND ni pun macam best je (^^,)

      Delete
  5. wow memang murah la kenit
    dlm pakej lg tu...
    hope kenit cepat sembuh sepenuhnya

    jemput join jom teka..klo free:

    http://umikasum.blogspot.com/2013/07/jom-teka-destinasi-ini.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe insyaAllah kak sy join thank you (^_^)

      Delete
  6. Baru teringin nk beli td.. tp kita org Terengganu..uhuk uhuk

    ReplyDelete
    Replies
    1. uih jauhnye hehe. Takpe mungkin rezeki mieza lain kali (^_^)

      Delete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM