Jamuan Raya Puspanita 2013

Monday, September 02, 2013

Assalamualaikum!~

Anak-anak beraya sakan kat sekolah, ibu kat opis pun tak ketinggalan beraya jugak tau. Memang untung masuk puspanita ni.  Tak banyak gambar makanan yang nak dishare disini, sebab kami galak bergambar kat beranda luar tingkat atas sekali haha. Tapi, makanan sama mewah macam anak-anak punye. Kek? adeeeee kek coklate moist la kek putih tu la kek oreo tu la.


ni main course. 

ulam-ulaman dan sambal belacan.
Makan ngan nasi putih kalau takda ni, tak sodap lo!

Banyak lagi makanan sebenarnya, tapi naik muak pulak amik gambo makanan ni haha.

KP bagi ucapan sebelum makan hehe

Keje kami...bergambo muehehe. Lokasi beranda luar tingkat atas sekali hehe. Berlatar belakangkan bangunan tinggi kat blakang nuuuuu :)

Geng ni berahi bergambo hehe. Bukan slalu dapat nek atas ni.

Ok, memang aku tertipu sungguh dalam gambo ni!
Diaorg suruh buat candid, kiter pun buat la.
Tengok! Sumer orang muker senyum molek aku sorang
je muker ganjil hahaha~

Tengok tu! aku terkena lagiiiiiii

You Might Also Like

17 pengomen comel

  1. Farah pn ahli puspanita jugak kenit.. tp tak tahu la puspanita kt penang nie ada buat ke tak majlis jamuan raya utk semua ahli dia..huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. kenit pun baru join jamuan diaorg tahun ni. Tahun lepas tak sempat gi. Apapun, insyaAllah ada la tu kot :)

      Delete
  2. ha3..ni jamuan gambar raya :D bukan jamuan makan..hu3

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha betul jugak tu. Masing2 galak nak bergambo :D

      Delete
  3. meriahnya, makanan pun macam sedap je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni 5% baru ni abg bahrain, tapi malas nak amik sumer hehe :D

      Delete
  4. Replies
    1. bolehla sikit2 sis, takda la semeriah anak punyer hehe :)

      Delete
  5. Wohoo. selamat hari raya :))
    http://snapanyway.blogspot.com/follow saya balik

    ReplyDelete
  6. ish, ujan2 ni tgok smbl belacan lapa pulak!

    ReplyDelete
  7. saya tak masuk puspanita sbb malas..eheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. mula2 pun kenit rasa gitu, tapi pastu rasa best la pulak heh :D

      Delete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM