Jajan Kenit

Thursday, November 28, 2013


Assalamualaikum!~

Pagi Selasa yang blurrrrrr! citer banyak nak di-share tapi material pulak tak dapek-dapek lagi hehe. Terkebil-kebil mata ni memandang gambo perempuan dok makan cendoi tak habih-habih lagi kat atas tu ekekeke. Dari tadi jari jemari runcing ini hanya mampu 'baring' atas papan kekunci tanpa bergerak ke mana-mana. Walaupun ilham datang menerjah, tapi hati ni semacam 'mati' untuk berbicara. Mungkinkah ini yang dikatakan 'takda mood nak update entri'?? 


Pergi BW dan balas segala komen dan klik sana sini sinun, pastu patah balik ke blog sendiri sambung tengok minah atas tu makan cendoi hahaha. Berbuih nengok!

Tettttibaaaaa.....!




Haaaaaa baru den teringat bloglist den ni nak kena tukar dah ni. 10 pemenang bertuah dari 1ST GA KENIT yang dipilih untuk mengisi kekosongan dan menyerikan blog kenit telah cukup sebulan kedudukannya di sini. Love you guys! *lambai-lambai tangan kat atas* (^_^).

Kini, kenit ingin bentangkan hamparan karpet baldu merah (bayangkan je la) pada korang yang nak blog korang masuk dalam senarai Jajan Kenit. Nanti, senang la kenit nak BW, terjah entri dan komen segala yang patut hehe. Lately, kenit rasa macam terkena penyakit  'ingat-ingat ayam' .... dah singgah ke? eh dah klik ke? kat maner aku komen tadi? haaaaa hahahaha. Eh ... ade ke terma 'ingat-ingat ayam'? hahaha 

Banyak sangat keje nak kene cover, jadi kalau korang jadi sebahagian dari Jajan Kenit ni senangla kenit nak terjah dan ajak korang pekena cendoi sekali! (sekali lagi .... bayangkan je la) mihmihmih. 

Caranya :

 a) letakkan url blog korang kat komen di bawah ni. TAK PERLU buat entri segala bagai!
 b) Siap!

*Amaran keras!*
  • Blog berunsurkan lucah, hasut menghasut, ajaran sesat (eg. syiah etc.), penderaan haiwan dan yang sewaktu dengannya TIDAK AKAN DILAYAN.
  • Satu blogger satu blog. Tak boleh Satu blogger banyak blog yek. Bagi peluang pada yang lain jugak (^_^)
  • Blogger yang telah tersenarai dalam Jajan Kenit seperti di atas pun boleh mohon letak balik url blog korang (^_^).


Penghantaran link url blog akan berlangsung selama mana kenit nak. Berapa banyak blog pun kenit terima. Ini bukan sekadar nak mengembangkan ukhwah sesama blogger dan memudahkan kenit nak terjah blog korang tapi juga sebagai alat promosi untuk promot blog korang *kenyit mata*

Kenit nak jajannnnnn! (^_^)

You Might Also Like

19 pengomen comel

  1. akak nak letak la..
    www.kisahsidairy.com

    ReplyDelete
  2. saya nak...link saya : kakitravelkhairuddin.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Salam kenal . jom join GA ni . hadiah best menanti blogger : Simple Holiday Giveaway By SN

    ReplyDelete
  4. Akukah yg pertama?? Hehehe...

    mai singgah... http://rizalpaperbaghead.blogspot.com/

    nak jajan jugak...hahaha

    ReplyDelete
  5. Sy llpor diri.. Heee

    http://myfirdz-trulylove.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. shark nk jugak ler lalu kat karpet merah tu..
    hehe..

    http://citershark.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. nak jugak.. hihi
    http://anne-nurain.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. fae nak masuk bloglist akak :D

    http://nurfaezahabdullah1712.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. Sy nak jugak.. :D
    http://khirkarya.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. Blog kenit mmg dh ada dlm bloglist farah.. hehehe

    ReplyDelete
  11. http://ceritamayapersada.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. fiza nye.. http://ourmemoria.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. htt://sepupusepakat.blogspot.com/

    ReplyDelete
  14. kalau nak letakkan blog IM besar tak tangan IM tadahkan. Eh

    ReplyDelete
  15. masih boleh letak ke ni? hee.. http://aefaaerisya88.blogspot.com :D

    ReplyDelete
  16. nak nak nak. hihi http://ayuzan.blogspot.com

    ReplyDelete
  17. peluang macam ni, sape yg x nk kan..? hehehe

    http://pening-pala.blogspot.com

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM