Friday, March 14, 2014

# Ephyra # Sepetang Bersama Blogger 2014

Cabaran Bersama Ephyra Kini Bermula!


Assalamualaikum!

Hadiah yang dah lama kenit idamkan sejak kenit mengenalinya di alam maya ini. Tapi, masa tu rezeki nak memilikinya belum tercapai lagi. Masuk kontes tu, masuk kontes ni tapi tidak berhasil. Akhirnya! kini ia telah pun berada dalam tangan kenit wohohohoho. Alhamdulillah .... #pray4MH370



Rezeki masuk kontes Ephyra Pilihanku sempena #SBB2014 minggu lepas, dan ketika majlis #SBB2014, kami (bloggers yang join kontes ni) berpeluang membawa balik sekotak Ephyra setiap seorang. Dalam kotak ni ada 30 sachet, dan kenit tak sabar dah nak mencubanya! #pray4MH370


Hari ini merupakan hari pertama kenit mencuba minuman ini. Didatangkan dalam bentuk sachet ianya sangat mudah disediakan. Tambah ada shaker, terlajak semangat nak menggoncangnya! hehe. Rasanya?? seperti oren sitrus dengan sedikit masam namun tetap sedap!  #pray4MH370


Kesannya? haaaaa yang tu kenala tunggu 30 hari baru kenit boleh cerita k hehe. Jangan risau insyaAllah kenit akan review produk Ephyra ini samada ia berkesan ke atas kulit dan kesihatan kenit atau tidak. Apapun, terima kasih kepada team Ephyra yang menghadiahkan kami minuman kesihatan ini (^_^). #pray4MH370



Adakah Ephyra dapat menyelesaikan masalah kulit berminyak? mata panda? parut jerawat? jerawat? kulit yang kusam dan tidak bermaya kenit?? Semua ini akan terjawab 29 hari dari sekarang! Sementara itu, kenit nak terus enjoy minum! hehe. #pray4MH370

#pray4MH370


7 comments:

  1. bestnye dapat free.. barang free jgn disia2kan.. mesti makin gojes lepas 30hari

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum kenit.. wahh bestnya. semoga dipermudahkan segala urusanmu. sheila singgah sambil klik tabung sini ~~~

    ReplyDelete
  3. Congrats kak menang lagi..selamat ber'Ephyra' :)

    ReplyDelete
  4. Wahh best... selamat menyahut cabaran... :)

    ReplyDelete
  5. i saw my calender there. hihih

    ReplyDelete
  6. Wah.. Syok dpt try.. Nk try juga..

    ReplyDelete
  7. Hi all!
    Berminat nak mencuba Ephyra?

    Beli Ephyra dengan HARGA PROMO (Muraaaahhh sangatt!!) Beli 2 atau lebih lagi murah!! Contact saya untuk info lanjut, confirm terkejut sebab HARGA BEST sgt!

    Yours truly,
    Izza (Pengedar Sah Ephyra)
    0192198619
    izza_grrl@hotmail.com

    ReplyDelete

Apa kata korang?