Kejor Yop Kejor!

Tuesday, April 15, 2014

Assalamualaikum!

Ini masuk kali kedua kami kejor kete tu haha. Kali pertama dulu aku tak citer dalam blog, tapi kali ni aku kongsikan pasal aku dah janji ngan Pak Jelan aku nak letak gambo dia posing ngan tin minuman tu haha.

Petang semalam, lepas amik kakak dari sekolah agama lebih kurang kul 5.40pm gitu, kami siap sedia nak masuk Federal dah ni. Sebelum tu, kami dah nampak dah kelibat kereta tu dari stesen minyak Petron kat Jalan Gasing lagi hehe.

"Tu tu tu! kete Redbull ada tu"

"Apa lagi yop, moh le kejor" hahaha

sumber : google

Kereta Redbull ni rajin buat rondaan time petang orang balik keje. Paling mudah nak jumpa diaorg, kat Federal Highway la sebab kat situ time petang memang jalan sesak! Kalau korang terjumpa kereta Redbull ni kat Federal Highway, jangan malu-malu minta air tin Redbull percuma (^_^). 

Rupa-rupanya Redbull ada bagi MINUMAN PERCUMA kepada pengguna jalanraya. Dan, kat Federal Highway semalam memang ramai la pemandu yang dapat 1-2 tin minuman Redbull percuma. Polis trafik tu pun dapat satu sorang! hehe.

Kebetulan kereta kami kuar sama ngan kereta Redbull ni, apa lagi bersemangat Pak Jelan motong kereta nak kejor kereta Redbull tu haha. Akhirnya, dapat juga 2 tin Redbull!


Minuman Redbull ni kalau beli kat stesen minyak, korang tau berapa? Setin RM5.00++ tau! Tapi, aku tak minum Redbull ni, so Pak Jelan memang bolot sekali 2 tin la semalam!


Cikenit ni pun sibuk nak jadi model Redbull haha

                                                          

Diaorg bagi ni jugak. Last time takda, semalam baru dapat 1st time.


Memula tu kontrol macho je kan ......



Agak-agak wakil Redbull nak tak amik Pak Jelan jadi model diaorg?



HEHEHEHEHEHE


#pray4MH370

You Might Also Like

16 pengomen comel

  1. hahaha kak saya pun dulu pnh dpt jugak waktu zaman main sukan motor kecik sbb die jadi sponser tp, minum lepastu takleh tidur hahahaha :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. abg akak pun kata gitu jugak semalam, katanya minum setin konpom takleh tido malam. Alih2 lepas 2 tin habis, dia yang lelap dulu kul 10 malam hahaha :D

      Delete
  2. salam, comel cikenit, tak pernah rasa lagi redbull ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. w'salam baby, kenit pun tak pernah rasa redbull ni. Pak Jelan je yang rajin minum ... FREE punya la hehe.

      Delete
  3. Replies
    1. apa yang syok Ija? syok kejor kete tu? hehe

      Delete
  4. dah lama sgt tak minum red bull....haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ke? bolehla try tunggu kat federal hiway pasni hehe :D

      Delete
  5. redbull terbaik tapi jangan banyak2 bahaya

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak minum banyak pun. Ni pun sebab orang bagi FREE je acik hehe. Kalau nak beli mau pikir 10 kali hahaha :D

      Delete
  6. Hahahah gelak akak tengok pic terakhir tu Sis.. kalau redbull tengok pun mesti jemput jadi model tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau redbull tengok ni mau lariiiiiiiiii! hahaha :D

      Delete
  7. Wah.. Best tu dpt free... Berbaloi kejor ea...

    ReplyDelete
  8. Wahh.. menarik ni kenit.. best.. :)

    ReplyDelete
  9. Bestnya kenit...kat melaka tak jumpa keter nie lagi...kalau jumpa nak kena kejar jugak...hihihi

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM